Головна Новини Суспільство події Нардепа від "Слуги народу" оголосили у розшук
commentss НОВИНИ Всі новини

Нардепа від "Слуги народу" оголосили у розшук

Кузьміних було належним чином поінформовано заздалегідь про час та місце запланованих слідчих дій, повістки народний депутат проігнорував

3 лютого 2022, 16:12
Поділіться публікацією:

3 лютого 2022 року Національне антикорупційне бюро України оголосило у розшук народного обранця від партії "Слуга народу" Сергія Кузьміних, якого правоохоронці підозрюють у отриманні півмільйонного хабара. Про це повідомляє прес-служба НАБУ.

Нардепа від "Слуги народу" оголосили у розшук

Сергій Кузьміних - фото: Facebook

Зазначається, що це рішення ухвалили у зв'язку з систематичною неявкою підозрюваного на виклики Бюро, відсутності його за місцем проживання, а також переховування від детективів НАБУ.

Також у НАБУ повідомили, що незважаючи на те, що Кузьміних було належним чином проінформовано заздалегідь про час та місце запланованих слідчих дій, повістки народний депутат проігнорував.

Такі дії з боку підозрюваного є підставою для оголошення його у розшук.

Нардепа від ”Слуги народу” оголосили у розшук - фото 2

У правоохоронному відомстві нагадують, що нардепа викрили "на гарячому" 28 січня — тоді, за даними слідства, Кузьміних отримав неправомірний зиск у розмірі 558 тисяч гривень. 31 січня генпрокурор України Ірина Венедіктова підписала "слузі народу" підозру у скоєнні злочину.

Зазначимо, що Сергій Кузьміних за отриману грошову винагороду мав посприяти у укладанні контрактів між представниками приватного бізнесу та однією з медустанов Житомирської області.

Раніше у матеріалі інтернет-видання "Коментарі" повідомлялося, що "Українська правда" опублікувала відеоролик із ДТП, у якій фігурував депутат "Слуги народу" Олександр Трухін. На запису народний обранець намагався дати патрульному хабар, а також обіцяв звернутися до голови Міністерства внутрішніх справ Дениса Монастирського для "вирішення питання".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини