Головна Новини Суспільство події На Житомирщині дитина загинула в пожежі: що відомо про трагедію
commentss НОВИНИ Всі новини

На Житомирщині дитина загинула в пожежі: що відомо про трагедію

У родині загиблий був найменшим з дітей

19 серпня 2021, 19:05
Поділіться публікацією:

На Житомирщині 18 серпня сталася трагедія. Господарча споруда спалахнула швидко й забрала життя дитини. Про це повідомляють в прес-службі Державної служби з надзвичайних ситуацій.

На Житомирщині дитина загинула в пожежі: що відомо про трагедію

На Житомирщині дитина загинула в пожежі, фото ДСНС

Забила на сполох мешканка села Велика Цвіля, що в Новоград-Волинському районі. Господині вийшла на подвір'я та почула, що тріщить шиферна покрівля. Господиня зрозуміла, що шифер горить й одразу подзвонила на лінію "101". Поки їхали рятувальники жінка шукала свого 6-річного сина, але не могла його догукатися.

Пожежники прибули на місце й побачили, що сінник охоплено полум'ям. Господарі обійстя повідомили, що там може знаходитися їхній син. Близько 16 години пожежу ліквідували, однак виявили на згарищі обвуглене тіло хлопчика без ознак життя. Дитина загинула у полум'ї.

На Житомирщині дитина загинула в пожежі: що відомо про трагедію - фото 2
На Житомирщині дитина загинула в пожежі: що відомо про трагедію - фото 3

Попередньою причиною займання вважають дитячі пустощі з вогнем. На місце викликали слідчо-оперативну групу Головного управління поліції в Новоград-Волинському. Обставини трагедії встановлюються.

У поліції повідомляють, що за словами батьків хлопчик міг гратися з сірниками. У нього періодично забирали сірники з рук.

За словами начальника Ємільчинського відділення поліції Андрія Цехмейструка, відомо, що хлопчик мав певні особливості розвитку. У родині загиблий був найменшим. Всього в селян п'ятеро дітей. Односельці говорять, що сім'я нормальна, батьки доглядали за дітьми.

Слідчі встановлюють очевидців події та коли хлопчика бачили востаннє. За фактом смерті дитини відкрили кримінальне провадження. Наразі слідство триває.

Як повідомляв портал "Коментарі", на Херсонщині сталась моторошна трагедія під час відпочинку 8-річного сина з батьком. Відпочивальників віднесло в море на матраці. На острові Джарилгач біля берега у воді знайшли тіло дитини, пошуки зниклого батька ще тривають. Також ми писали, що 19-річна дівчина вкоротила собі віку та стрибнула з багатоповерхівки начебто через кохання.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини