Головна Новини Суспільство події На Закарпатті юна дівчина стрибнула з багатоповерхівки: яка причина її вчинку
commentss НОВИНИ Всі новини

На Закарпатті юна дівчина стрибнула з багатоповерхівки: яка причина її вчинку

У своїх соцмережах загибла постила вірш про нерозділене кохання

19 серпня 2021, 14:15
Поділіться публікацією:

Молода дівчина з Мукачево 18 серпня вчинила самогубство. Про це повідомляє УНІАН з посиланням на місцевий сайт "Перший".

На Закарпатті юна дівчина стрибнула з багатоповерхівки: яка причина її вчинку

В Мукачево дівчина вчинила самогубство, фото з відкритих джерел

Подія сталася у мікрорайоні міста під назвою Росвигово. Мукачівка стрибнула з висоти. Дівчина піднялася на дах дев'ятиповерхового житлового будинку в районі. Місцеві мешканці, що побачили тіло з вікон, викликали медиків та поліцію. Однак врятувати потерпілу не вдалося. Дівчина отримала травми несумісні з життям. Медики "швидкої" констатували смерть.

Відомо, що 19-річна загибла дівчина Анастасія була майстром з манікюру. У своїх соцмережах вона постила вірш про нерозділене кохання. Знайомі загиблої говорять, що вона не мала ознак депресії чи меланхолії, навпаки була життєрадісною.

Повідомляється, що на місці трагедії поліціянти знайшли передсмертну записку. У ній дівчина зверталася ймовірно до чоловіка. В тексті нібито йдеться, що адресат буде страждати від смерті її та їх маленького чуда. 

Тому є версія, що дівчина була вагітною й, можливо, приховувала цю новину від рідних.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Мукачівського районного управління поліції. Обставини трагедії та мотиви загиблої з'ясовують. За фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 115 Кримінального кодексу України з поміткою "самогубство". Тіло відправлено на судово-медичну експертизу для встановлення причин смерті та проведення аналізів.

Як повідомляв портал "Коментарі", на Полтавщині 25-річний син жорстоко вбив матір. Тіло селянки з ознаками насильницької смерті було приховане на дні криниці.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини