Головна Новини Суспільство події На Херсонщині сталась моторошна трагедія під час відпочинку 8-річного сина з батьком
commentss НОВИНИ Всі новини

На Херсонщині сталась моторошна трагедія під час відпочинку 8-річного сина з батьком

Подія трапилась поблизу смт Лазурне Скадовської області на острові Джарилгач

19 серпня 2021, 17:45
Поділіться публікацією:

На острові Джарилгач Херсонської області під час купання на матраці зникли батько та син, які приїхали туди зі Львова. Тіло хлопчика вже знайшли, а пошуки чоловіка продовжуються. Про це повідомляє пресслужба ДСНС України.

На Херсонщині сталась моторошна трагедія під час відпочинку 8-річного сина з батьком

На Херсонщині сталась моторошна трагедія. Фото ДСНС

У четвер, 19 серпня, поліцейські звернулися до працівників ДСНС із повідомленням, що на острові Джарилгач поблизу смт Лазурне Скадовського району зникло двоє людей 31-річний чоловік та 8-річний хлопчик, відпочиваючі з міста Львів. Батько і син пішли просто поплавати на матраці. Надзвичайники відразу розпочали пошуки.

"Станом на 15:35 на острові Джарилгач біля берега у воді працівниками Нацполіції знайдено тіло дитини,  пошуки зниклого батька тривають. Додатково залучено 4 особи водолазного відділення АРЗ СП", – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що усього до пошуків залучено 25 осіб та 6 одиниць техніки, в т. ч. 5 плавзасобів, з них 9 осіб та 1 плавзасіб ДСНС.

Як раніше повідомляв портал "Коментарі", трагедія в найбільшому аквапарку Дніпра: потонула 9-річна дитина, поки матір відійшла. У Дніпрі в найбільшому аквапарку міста "Happy Day" на очах десятків присутніх потонула дитина. Очевидці намагалися самостійно надати допомогу хлопчикові, але нічого не вийшло. Коли спека трохи спала, він вирішив піти скупатися у великому басейні. В цей час його мати відлучилася й пішла в іншу сторону закладу.

Також портал "Коментарі" писав, що в Греції під час відпочинку потонула 49-річна суддя з Черкаської області. Вона пішла до моря купатися і потонула. Про деталі трагедії повідомили у пресслужбі Смілянського районного суду області.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини