Головна Новини Суспільство події Трагедія в найбільшому аквапарку Дніпра: потонула 9-річна дитина, поки матір відійшла
commentss НОВИНИ Всі новини

Трагедія в найбільшому аквапарку Дніпра: потонула 9-річна дитина, поки матір відійшла

У Дніпрі в найбільшому аквапарку міста "Happy Day" потонула 9-річна дитина

9 серпня 2021, 15:00
Поділіться публікацією:

Жахлива трагедія трапилася в неділю, 8 серпня. У Дніпрі в найбільшому аквапарку міста "Happy Day" на очах десятків присутніх потонула дитина. Очевидці намагалися самостійно надати допомогу хлопчикові, але нічого не вийшло. Всі деталі НП в аквапарку на Набережній Перемоги розповіли журналісти місцевого видання "Наше місто", передає РБК.

Трагедія в найбільшому аквапарку Дніпра: потонула 9-річна дитина, поки матір відійшла

Аквапарк у Дніпрі, скріншот з Інстаграм

На місце трагедії прибули дві карети швидкої допомоги. Дитині стало зле під час купання, і медики не змогли її врятувати. Відомо, що хлопчик разом з матір'ю приїхав в аквапарк із Новомосковського району.

Коли спека трохи спала, він вирішив піти скупатися у великому басейні. В цей час його мати відлучилася й пішла в іншу сторону закладу. За словами працівника аквапарку, приблизно о 18:00 персонал помітив, що дитині в басейні стало погано, її витягли й покликали лікарів.

"Очевидці викликали на місце швидку допомогу, проте всі реанімаційні заходи медиків не дали результату. На жаль, дитину врятувати не вдалося", — пише видання.

Відпочивальники в аквапарку шоковані тим, що сталося, адже все відбулося на їхніх очах. Дитина відпочивала і купалася у басейнах, але в одну мить хлопчикові стало зле..

Зараз правоохоронцям належить розібратися у всіх деталях надзвичайної події. Варто зазначити, що керівництво аквапарку на наступний день прийняло рішення не працювати. На сайті аквапарку з'явилося оголошення, що наступного дня  після трагедії, 9 серпня, він не працюватиме. Причина — "санітарний день".

Як раніше повідомляв портал "Коментарі", в Греції під час відпочинку потонула 49-річна суддя з Черкаської області. Вона пішла до моря купатися і потонула. Про деталі трагедії повідомили у пресслужбі Смілянського районного суду області.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини