Головна Новини Суспільство події На вулиці Австралії помітили величезного хижака, який кидався на людей (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

На вулиці Австралії помітили величезного хижака, який кидався на людей (ВІДЕО)

Злякані місцеві жителі звернулися за допомогою до правоохоронців, рятувальників та експерта з дикої природи.

1 лютого 2023, 03:15 comments1834
Поділіться публікацією:

Жителі невеликого містечка, розташованого в Західній Австралії, помітили на одній із вулиць величезного триметрового крокодила, який поводився досить агресивно і намагався нападати на людей.

На вулиці Австралії помітили величезного хижака, який кидався на людей (ВІДЕО)

Агресивний хижак на вулицях Австралії/ Фото: 9 News

Місцева мешканка зателефонувала поліцейським, які прибули на виклик і спробували "утихомирити" рептилію накинувши їй на очі мокрий рушник. Однак це тільки розлютило прісноводного крокодила, який буквально розірвав рушник на шматки і почав поводитися ще агресивніше.

Потім місцеві рейнджери спробували зловити рептилію за допомогою спеціального пристрою призначеного для вилову бездомних собак, але він також потрапив у пащу крокодила і зламався.

На вулиці Австралії помітили величезного хижака, який кидався на людей (ВІДЕО) - фото 2

Експерт з дикої природи, який прибув на допомогу копам, зрештою приспав крокодила транквілізатором і його на автомобілі доставили в спеціальний центр-перетримку, де за ним спостерігатимуть експерти.

Повідомляється, що величезний прісноводний крокодил опинився на вулиці через паводкові води, що відступили, та "викинули" його на мілину. Операція по "знешкодженню" агресивної рептилії тривала кілька годин і лише під ранок його вдалося приспати. Про це повідомляє видання 9 News.

Раніше "Коментарі" писали: У Швеції снайпери розстріляли тварин із зоопарку: причини. Трагічний інцидент стався днями неподалік Євлі, що за 165 км на північ від Стокгольма.

Читайте також: Чому білі акули не живуть в акваріумах і вмирають у неволі: цікавий факт . Велика біла акула одна із найбільших хижих риб Землі. Вона по праву вважається королевою океанів і не може жити у неволі. Варто зазначити, що рекордна тривалість життя цього величезного та смертоносного хижака у неволі становила лише 16 днів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини