Головна Новини Суспільство події На Волині вантажівка DAF розніс на друзки Opel - водій і пасажир 24-х і 22-х років загинули на місці
commentss НОВИНИ Всі новини

На Волині вантажівка DAF розніс на друзки Opel - водій і пасажир 24-х і 22-х років загинули на місці

Тіла загиблих довелося вирізати з купи металу, яка залишилася від машини

8 грудня 2020, 18:31
Поділіться публікацією:

У соціальних мережах з'явилося моторошне відео ДТП, яке сталося на Волині. На запису видно, що автомобіль Opel білого кольору по всій видимості через сильну ожеледь виїхав на зустрічну смугу руху, де на всій швидкості зіткнувся з вантажівкою DAF, який протягнув легковий автомобіль ще кілька десятків метрів. Opel в результаті ДТП зім'яло повністю.

На Волині вантажівка DAF розніс на друзки Opel - водій і пасажир 24-х і 22-х років загинули на місці

Від очевидців стало відомо, що двоє молодих людей з легкового транспортного засобу загинули. Від травм на місці померли водій і пасажир 1996 і 1998 року народження. Ще одного 28-річного пасажира доставили до медичного закладу, лікарі оцінюють його стан як важкий.


Раніше портал "Коментарі" писав про те, що в соціальних мережах опубліковані кадри жахливої ДТП, яке сталося вчора вночі в Кам'янець-Подільському, Хмельницької області. Своєю чергою, за повідомленням прес-служби Поліції Хмельницької області, водій автомобіля Субару не впорався з керуванням, зніс конструкції на літньому майданчику кафе, після чого транспортний засіб перекинувся. Від удару об перешкоду, з автомобіля випали дві жінки. Одна загинула на місці, друга дівчина якимось дивом залишилася жива і навіть деякий час по тому встала на ноги.

Також стало відомо про смертельне ДТП, яке сталося в Черкаській області. В результаті трагедії загинула 47-річна жінка її 5-річний син. Аварія трапилася в Уманському районі, там йшли ремонтні роботи дорожнього полотна. Відомо, що працівники автодору здійснювали реверсний рух на ділянці дороги. Коли рух транспортних засобів різко зупинилася, в задню частину автомобіля "Ланоса", в якій знаходилися загиблі, в'їхала вантажівка. Удар був такої сили, що "Ланос" в прямому сенсі "склав в гармошку", загнавши під вантажівку, що знаходиться попереду.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

klopkovaoksana

8 грудня 2020, 18:35

CEKC Знaкoмствa - здеcь все девки дaют в пoпу и бepут в pот, бeз дeнeг и oтношeний, все бeсплатнo и анoнимнo! Зaxоди и выбeрай дeвку ----- http://bit.do/sehub


Новини