Головна Новини Суспільство події На вокзалі у Римі чоловік порізав ножем туристку: дівчина у реанімації (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

На вокзалі у Римі чоловік порізав ножем туристку: дівчина у реанімації (ВІДЕО)

Постраждала отримала кілька глибоких колото-різаних ран та була госпіталізована. На даний момент дівчина перебуває у реанімації. Її стан лікарі оцінюють як стабільний.

4 січня 2023, 00:25
Поділіться публікацією:








Особу зловмисника, на жаль, встановити не вдалося. Правоохоронці вивчають записи з камер відеоспостереження та опитують свідків. Пошуками чоловіка, який напав на туристку, займаються найкращі слідчі.

На вокзалі у Римі чоловік порізав ножем туристку: дівчина у реанімації (ВІДЕО)

Ніж у крові/ Фото з відкритих джерел

Так, у неділю, 1 січня, на залізничному вокзалі "Терміні" у Римі стався жорстокий напад, внаслідок якого серйозні колото-різані ножові поранення отримала 24-річна ізраїльтянка. Про це пише місцеве видання Corriere della Sera .

Повідомляється, що мешканка Тель-Авіва, ім'я якої не розголошується, прилетіла до Італії на новорічні канікули до своєї знайомої. Дівчина приїхала на залізничний вокзал та намагалася купити квиток додому, бо вже збиралася повертатися до Ізраїлю.

Якоїсь миті чоловік у темній куртці та чорній кепці з козирком дістав із пластикового пакета ніж і накинувся на дівчину. Він холоднокровно завдав їй кілька ножових поранень у ділянку грудної клітки, живота та шиї. Після цього зловмисник спокійно сховав ніж та пішов.

Зазначається, що на допомогу дівчині ніхто з очевидців не прийшов. Порізана ізраїльтянка зазнала серйозних поранень і втратила багато крові. Її доправили до лікарні, де вона перебуває досі під наглядом лікарів.

Правоохоронці припускають, що напад стався на антисемітському ґрунті, оскільки постраждала розмовляла івритом і на її рюкзаку була нашивка з написами на івриті. Крім цього, фахівці припустили, що ножові поранення завдавала дівчині добре підготовлена людина, яка була навчена основам ножового бою.

Особа нападника і точні мотиви такого звірячого вчинку не встановлено. За цим фактом триває розслідування.

Раніше "Коментарі" писали про те , що у Польщі з особливою жорстокістю вбили українця: винних не знайшли. На даний момент пошуками зловмисників займаються місцеві правоохоронці, однак у них немає жодних "зачіпок".

Читайте також: В Індії під час пікніка чоловік помер страшною смертю: причина шокує. Чоловікові, на жаль, ніхто не зміг допомогти, а його друзі просто втекли з місця події.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини