Головна Новини Суспільство події На трасі Київ-Чоп перекинувся автобус: постраждало 14 людей
commentss НОВИНИ Всі новини

На трасі Київ-Чоп перекинувся автобус: постраждало 14 людей

Сьогодні, 30 січня, на трасі Київ-Чоп рейсовий автобус Харків-Слупськ (Польща) потрапив у ДТП: є постраждалі

30 січня 2022, 09:55
Поділіться публікацією:

У неділю, 30 січня, на трасі Київ-Чоп сталася серйозна дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої постраждало 14 людей. Про це повідомляє прес-служба ДСНС.

На трасі Київ-Чоп перекинувся автобус: постраждало 14 людей

ДТП на трасі Київ-Чоп (фото з відкритих джерел)

Відомо, що аварія сталася о 2-й ночі неподалік села Хватів Золочівського району (Львівська область). На дорозі перекинувся рейсовий автобус, що прямував з Харкова до Слупська (Польща). Внаслідок ДТП постраждало 14 людей, їх із травмами різного ступеня тяжкості госпіталізували до медичного закладу. Про загиблих не повідомляється.

На місці події працює поліція, а також працівники ДСНС. Причина та ґрунтовна ДТП з'ясовуються.

Нагадаємо, що у Львівській області сталася трагічна автотроща за участю вантажної фури, жертвами якої стали двоє молодих людей. Під її колесами одразу загинув 18-річний юнак, на рік старша його супутниця тяжко травмована та госпіталізована до відділення реанімації.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в місті Білгород-Дністровський сталася трагічна дорожньо-транспортна пригода — легкова машина, яка мчала автострадою на дуже великій швидкості, врізалася в придорожній стовп. Водій іномарки Daihatsu отримав травми, несумісні з життям, та помер.

Читайте також, що в Рязанській області (Росія), біля села Вослебово автобус, у салоні якого знаходилося понад півсотні пасажирів, врізався в опору залізничного мосту. Внаслідок пригоди від отриманих травм померло п'ятеро людей. Ще понад два десятки громадян отримали поранення різного ступеня тяжкості та були госпіталізовані. За попередньою інформацією, причиною аварії могли стати погані погодні умови.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини