Головна Новини Суспільство події 18-річний юнак помер, дівчина - в реанімації: у Львівській області сталася смертельна ДТП
commentss НОВИНИ Всі новини

18-річний юнак помер, дівчина - в реанімації: у Львівській області сталася смертельна ДТП

Аварія сталася у селі Межиброди Стрийського району

17 січня 2022, 19:45
Поділіться публікацією:

У Львівській області вчора ввечері сталась трагічна автотроща за участі  вантажної фури, жертвами якої стали двоє молодих людей. Під її колесами відразу загинув 18-річний юнак, на рік старша від нього супутниця важко травмована та шпиталізована до відділення реанімації. Про це інформує  ГУ Нацполіції Львівського регіону.

18-річний юнак помер, дівчина - в реанімації: у Львівській області сталася смертельна ДТП

ДТП трапилася 16 січня (фото - lv.npu.gov.ua)

 Дорожньо-транспортна пригода  була зареєстрована  після сьомої години вечора на автостраді, що веде з Києва до Чопа, в районі населеного пункту Межиброди.

За оприлюдненою на сайті поліцейського відомства, інформації, 57-річний керманич вантажівки, сам житель Закарпатського регіону, автомобілем наїхав  на молодих мешканців Львівщини. 18-річний юнак  отримав важкі травми, несумісні з життям і помер на місці автотрощі, його потерпіла супутниця у критичному стані шпиталізована  до відділення  реанімації одного з місцевих медичних закладів.

 Поліціянти повідомляють, що вже відкрите кримінальне провадження  за правовою кваліфікацією статті щодо порушення правил безпеки дорожнього руху. Керманич фури може отримати чималий строк позбавлення волі  — це вісім років та вилучення прав щодо керування транспортними засобами.

 В рамках досудового розслідування, поліцейські  опитують свідків та відтворюють  обставини автотрощі.

 За інформацією, яка оприлюднена  департаментом цивільного захисту Львівської облдержадміністрації в соціальних мережах, повідомлено, що молоді люди – жителі населеного пункту Верхнє Синьовидне. Дівчину шпиталізували до медичного закладу і  діагностували  відкриту  черепно-мозкову травму, забій головного мозку, перелом склепіння та основи черепа та інші важкі ушкодження.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що в ДТП у Львівській області загинув відомий футбольний тренер.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини