Головна Новини Суспільство події В ДТП у Львівській області загинув відомий футбольний тренер
commentss НОВИНИ Всі новини

В ДТП у Львівській області загинув відомий футбольний тренер

47-річний Руслан Мостовий вивів львівський клуб “Рух” до вищого дивізіону українського футболу

26 листопада 2021, 23:00
Поділіться публікацією:

В п’ятницю, 26 листопада під час дорожньої пригоди пішов з життя ексголовний спортивний  наставник, який працював з командою  Львівського  футбольного клубу  "Рух" Руслан  Мостовий. Про це повідомляє офіційний сайт клубу.

В ДТП у Львівській області загинув відомий футбольний тренер

Чоловіку було 47 років (фото: Нацполіції)

За інформацією Нацполіції Львівського регіону, аварія мала місце  після 10 години ранку на автостраді “Київ–Чоп”  в районі населеного пункту Любинці. 47-річний кермувальник допустив помилку, керуючи власною іномаркою, не справився з її управлінням, вискочив на зустрічну смугу та врізався у відбійник. В результаті ДТП, львів’янин отримав травми, несумісні з життям і помер на місці події.

Важливо, що  раніше, тренуючи цю команду, Руслан Мостовий  доклав чимало праці, аби  вона  вийшла до Першої ліги українського футболу. Екснаставник  тренував львівських футболістів  до серпня 2017 року. За цей час львів’яни провели 21 матч та отримали 10 перемог, — про це повідомляють на сайті футбольного клубу "Рух".

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те,  іспанський футболіст помер у ванні.  Мертвого господаря знайшла у ванній кімнаті його дружина, яка прийшла до будинку після нічної зміни. На  тілі померлого іспанця лежав його мобільник, під яким утворився опік. Поліціянти, які приїхали на виклик і провели обстеження, заявляють, що смерть футбольного гравця спричинив телефон, який упав у воду під час зарядки. Смертельна  порція електроструму вразила іспанця.   Покійний футбольний гравець працював у футбольних клубах своєї провінції  Галісія.  Він був центральним нападником в командах Фольгейре"," Ксове Лаго", а також "Реал Ов'єдо". 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини