Головна Новини Суспільство події Іспанський футболіст помер у ванні: смерть спричинив смартфон, що заряжався
commentss НОВИНИ Всі новини

Іспанський футболіст помер у ванні: смерть спричинив смартфон, що заряжався

Причиною смерті стало коротке замикання у ванній

24 жовтня 2021, 22:10
Поділіться публікацією:

В столиці Іспанії мобільник, який заряджався, смертельно травмував свого господаря — 38-річного ексфутболіста Сантьяго Отеро. Про це інформує The Sun.

 Іспанський футболіст помер у ванні: смерть спричинив смартфон, що заряжався

Іспанський футболіст помер, заряджаючи телефон у ванній / фото Facebook/

 

Мертвого господаря знайшла у ванній кімнаті його дружина, яка прийшла до будинку після нічної зміни. На  тілі померлого іспанця лежав його мобільник, під яким утворився опік.

Поліціянти, які приїхали на виклик і провели обстеження, заявляють, що смерть футбольного гравця спричинив телефон, який упав у воду під час зарядки. Смертельна  порція електроструму вразила іспанця.

 

Покійний футбольний гравець працював в футбольних клубах своєї провінції  Галісія.  Він був центральним нападником в командах Фольгейре"," Ксове Лаго", а також "Реал Ов'єдо".

Нагадаємо, що сайт "Коментарі" інформував про те, що  Як не допустити вибуху смартфона на морозі.Будь-який ґаджет може нормально функціонувати при певному температурному режимі, а при сильній спеці або морозі пристрій починає "глючити" і може навіть вибухнути. Як цього не допустити, розповів експерт Олександр Маляревський, передає радіо Sputnik.Фахівець зазначив, що переохолодження батареї може призвести до складних хімічних процесів, які можуть мати неприємні наслідки. Якщо смартфон і не вибухне, але ефективність його роботи помітно знизиться. Щоб не допустити поломки телефону при мінусових температурах, експерт радить дбайливо поводитися з ґаджетом. Низька температура уповільнює всі процеси: м'ясо у морозилці збережеться краще, ніж у холодильнику, адже бактерії менш активні. Так само і з акумулятором, тільки замість мікроорганізмів у ньому "трудяться" іони літію.


  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини