Головна Новини Суспільство події На території країни НАТО вибухнула російська морська міна
commentss НОВИНИ Всі новини

На території країни НАТО вибухнула російська морська міна

На популярному румунському курорті вибухнула морська міна Росії.

14 серпня 2023, 16:05
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

У Румунії, яка є членом НАТО стався потужний вибух російської морської міни. Його зафіксували поблизу пірсу у популярному курортному містечку Костінешть. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на місцеве видання Digi24.

На території країни НАТО вибухнула російська морська міна

У Румунії вибухнула російська морська міна. Фото з відкритих джерел

Вранці, 14 серпня до екстрених служб Румунії надійшов дзвінок з проханням відреагувати на вибух на курорті Костінешть. На ситуацію миттєво відреагувала місцева Інспекція з надзвичайних ситуацій, яка відправила пожежну машину, бригаду швидкої допомоги, човен та інших спеціалістів для врегулювання ситуації.

Оперативники вказали, що російська міна влучила у пірс внаслідок з чого здетонувала. Наразі сама пристань серйозних ушкоджень не зазнала, також не повідомляється про жертв чи постраждалих. Однак за словами речник військово-морських сил Румунії Корнеліу Павела ситуація на курорті досить напружена, адже зараз у містечку перебуває багато туристів.

Крім того, за словами представника Румунії, від початку повномасштабного вторгнення спецслужби країни вже знешкодили кілька морських мін.

"З початку війни в Україні і до сьогодні наші водолази знешкодили п’ять морських мін у зоні нашої відповідальності", – зазначив Павел.

Після вибуху румуни зафіксували ще один об’єкт поблизу курорту, однак після перевірки спецслужбами виявилась, що це колода, яка плавала на поверхні води.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про фіксацію у Румунії російських дронів, які перетнули кордон країни НАТО.

Також "Коментарі" писали, що президент Румунії заявив про воєнні злочини Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини