Головна Новини Суспільство події На Прикарпатті маленька дитина опинилася в "залізній пастці" (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

На Прикарпатті маленька дитина опинилася в "залізній пастці" (ФОТО)

На місце викликали рятувальників

23 серпня 2021, 23:45 comments1024
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У місті Косів в Івано-Франківській області маленька дівчинка під час гри виявилася буквально в "залізній пастці", з якої самостійно і за допомогою батьків вибратися не змогла. Про це інформують в пресслужбі ДСНС України.

На Прикарпатті маленька дитина опинилася в "залізній пастці" (ФОТО)

У Косові голова дитини застрягла в паркані. Фото з відкритих джерел

Так, 23 серпня, в обідній час на лінію "101" надійшло повідомлення від місцевої жительки, яка заявила, що її дочка потрібує допомоги рятувальників. Жінка пояснила, що її неповнолітня донька гралася у дворі їхнього будинку і, пожартувавши, засунула голову в металевий паркан. Однак висунути її у дівчинки не вийшло. Батьки також намагалися допомогти дитині звільнитися, але спроби виявилися марними.

На Прикарпатті маленька дитина опинилася в ”залізній пастці” (ФОТО) - фото 2

На місце події негайно виїхали рятувальники. Після прибуття вони звільнили голову маленької дитини за допомогою гідравлічного разжімателя. На щастя, під час події дівчинка не травмувалася.

Співробітники ДСНС України в свою чергу звертаються до батьків з проханням стежити за своїми дітьми і пояснювати їм елементарні правила безпечної поведінки, оскільки подібні ігри можуть закінчиться трагедією.

На Прикарпатті маленька дитина опинилася в ”залізній пастці” (ФОТО) - фото 3

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" інформувало про те, що у Львові хірурги врятували немовля з рідкісним пороком. 4-місячний хлопчик, який народився без стравоходу, залишився сиротою при живих батьках. П оследніе відмовилися від нього відразу після народження. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" повідомляв про те, що в Києві поліцейські в останній момент врятували жінку, яка хотіла кинутися з вікна. Патрульні швидко встановили квартиру, де вона перебувала, і увійшли в приміщення, оскільки двері були замкнені. Детальніше про це читайте в нашій статті.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини