Головна Новини Суспільство події У Києві поліцейські в останній момент врятували жінку, яка хотіла кинутися з вікна (Відео)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Києві поліцейські в останній момент врятували жінку, яка хотіла кинутися з вікна (Відео)

Мешканка Києва неадекватно поводилася і хотіла стрибнути з 9-го поверху

13 липня 2021, 16:32
Поділіться публікацією:

У Києві патрульні поліцейські завадили жінці, яка неадекватно поводилася, вчинити суїцид. Киянка поважного віку сиділа у вікні 9-го поверху, перекинувши ноги назовні. Це побачили городяни, які й викликали поліцію. Патрульні, попри опір і агресію жінки стосовно них, зуміли її схопити та силоміць затягнути у квартиру, розповіли в телеграм-каналі МВС України.

У Києві поліцейські в останній момент врятували жінку, яка хотіла кинутися з вікна (Відео)

В останню мить патрульні схопили жінку, яка хотіла зістрибнути з вікна 9-го поверху. Фото з відкритих джерел

Інцидент стався на вулиці Олександра Архипенка. Жінка сиділа у вікні 9-го поверху і голосно кричала. Патрульні швидко встановили квартиру, де вона перебувала, і увійшли в приміщення, оскільки двері були замкнені. Киянка сиділа у вікні, перехилившись назовні.

Як видно з відео патрульної камери, поліцейські Віталій Стадник і Дмитро Троїцький спробували поговорити з жінкою, але вона наказала не наближатися до неї. Пенсіонерка почала розмову про те, що у них буде новий поліцейський, а її потенційних рятівників вона боїться. Однак патрульні швидко і непомітно наблизилися до жінки й втягнули її у квартиру не дивлячись на її крики, лайку та агресивну поведінку.

Поліцейські викликали спеціалізовану медичну бригаду, яка госпіталізувала киянку. Про те, що сталося, повідомили її близьким.

"Коментарі" також публікують відео з нагрудної камери одного з патрульних-рятівників, який був присутній під час інциденту.

Наше видання недавно писало про те, що популярна американська Tik-tok- блогерка, якій було всього 18 років, зробила суїцид. А в Києві 14-річний підліток, який вирішив, що життя не має сенсу, покінчив життя самогубством, кинувшись під поїзд.







Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини