Головна Новини Суспільство події На Прикарпатті чоловіка покусала скажена лисиця: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

На Прикарпатті чоловіка покусала скажена лисиця: подробиці

Чоловік намагався відібрати у хижачки курку, яку вона потягла з його двору

30 липня 2021, 17:48
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

На Прикарпатті лисиця, хвора на сказ, напала на людину. Про це повідомляє Івано-Франківська обласна державна лабораторія Держпродспоживслужби на своєму офіційному сайті.

На Прикарпатті чоловіка покусала скажена лисиця: подробиці

Скажена лисиця напала на чоловіка. Фото: zaxid.net

Як стало відомо, інцидент стався в селі Більшівці, що на Прикарпатті. Повідомляється, що лисиця забігла на подвір'я до місцевого жителя і потягла курку. 27-річний чоловік спробував відібрати її, однак лисиця його вкусила.

Тварину вбили у дворі. Труп лисиці відправили в лабораторію для проведення вірусологічного дослідження. Незабаром фахівці розповіли, що у неї було виявлено сказ.

Господарство, в якому стався інцидент, було обстежено інспекторами державної надзвичайної протиепізоотичної комісії. Було прийнято рішення накласти на село карантин і оголосити його "неблагополучною територією".

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в українському курортному місті відпочивальників просять на час утримаються від купання у морі. У пробах були виявлені небезпечні концентрації збудників інфекційних хвороб. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що під Полтавою на чоловіка напала пантера. Повідомляється, що інцидент стався в екопарку, який розташований неподалік від обласного центру.

33-річного ветеринара вкусила за голову пантера. На місце пригоди прибули медики, які госпіталізували потерпілого. Зараз співробітниками правоохоронних органів встановлюються всі обставини події. Подробиці — в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://vetif.gov.ua
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини