Головна Новини Суспільство події На Миколаївщині розгорівся секс-скандал за участю поліцейських: подробиці (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

На Миколаївщині розгорівся секс-скандал за участю поліцейських: подробиці (ВІДЕО)

Поліцейських усунули від виконання службових обов'язків

21 червня 2022, 18:21 comments1842
Поділіться публікацією:

Миколаївські поліцейські проводять службове розслідування за можливим фактом негідної поведінки працівників правоохоронних органів. Про це повідомляється на офіційній сторінці Поліції Миколаївської області у соціальній мережі Facebook.

На Миколаївщині розгорівся секс-скандал за участю поліцейських: подробиці (ВІДЕО)

Поліція. Фото з відкритих джерел

Як стало відомо, інцидент стався, коли поліцейські перебували не на службі, проте їх все одно усунули від виконання службових обов'язків.

"Щойно в соціальних мережах була поширена інформація про аморальну поведінку працівників поліції, керівництво обласного управління призначило за цим фактом службове розслідування", — повідомляє Поліція Миколаївської області.

Повідомляється, що за результатами розслідування керівництво ГУНП у Миколаївській області прийматиме рішення про притягнення правоохоронців до відповідальності.

Довідково: у Мережі поширюється відео, на якому, як стверджується, працівники поліції зайнялися сексом на публіці.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що "Нафтогаз" має намір долучитися до вирішення проблем на ринку палива: подробиці. "Нафтогаз України" зможе долучитись до вирішення проблем на паливному ринку. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що росія посилює обстріл Харкова – до чого готуватися: у ВП дали відповідь. Михайло Подоляк стверджує, що місто-герой Харків вистоє. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" поінформував про те, що опалювальний сезон-2022: у "Нафтогазі" розповіли про ризики та запаси у сховищах. В Україні є необхідні обсяги природного газу для населення: у "Нафтогазі" розповіли про ризики взимку. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що заморожування тарифів в Україні: які є нюанси. Експерти пояснили, що стоїть за законами щодо мораторію на підвищення комунальних тарифів в Україні. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини