Головна Новини Суспільство події На Львівщині чоловік підпалив поліцейську дільницю
commentss НОВИНИ Всі новини

На Львівщині чоловік підпалив поліцейську дільницю

Поліцейським потрібно півгодини, щоб затримати зловмисника

13 грудня 2020, 08:59
Поділіться публікацією:

На Львівщині чоловік підпалив поліцейську дільницю

Чоловік кинув димову шашку в приміщення поліцейської дільниці

На Львівщині місцевий житель вирішив оригінальним чином висловити свою нелюбов до правоохоронців. Чоловік вирішив підпалити дільничний пункт поліції. Інцидент стався в місті Новояворівськ напередодні ввечері, 12 грудня.

Рятувальники отримали повідомлення про загоряння приблизно о 20:00 по лінії 102, оперативно висунулися на місце події і ліквідували вогонь. Полум'я пошкодило вікно і підвіконня приміщення. На щастя, обійшлося без постраждалих.

Слідчі з'ясували, що чоловік кинув в будівлю димову шашку, попередньо розбивши вікно поліцейської дільниці.

Поліцейським треба було всього півгодини, щоб встановити особу зловмисника та його по гарячих слідах затримали. Ним виявився 27-річний житель Новояворівська. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею 194 ч.2 КК України (умисне знищення або пошкодження майна).

Як повідомляв портал "Коментарі", в Одесі викрили пожежного-палія, який за гроші спалював машини.

Так, відомо, що чиновник разом з двома подільниками з Дніпропетровської області організували протиправну схему, згідно з якою вони спалювали цінні транспортні засоби. Звичайно, за грошову винагороду. Так, протягом 5 місяців — з грудня минулого року по квітень цього, угруповання повністю знищила три цінних автомобіля в центрі Одеси. На даний момент пожежному-палію вручено підозру про вчинення злочину, найближчим часом суд обере йому запобіжний захід. Його ж "помічники" вже знаходяться за гратами. Подальшу долю членів незаконної угруповання вирішить суд.

Нагадаємо, що в Карпатах люди спільними зусиллями створили свою пожежну частину.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини