Головна Новини Суспільство події На Дніпровщині біля траси знайшли скелет жінки: подробиці (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

На Дніпровщині біля траси знайшли скелет жінки: подробиці (ФОТО)

Особу померлої поки не встановили

20 вересня 2021, 21:35
Поділіться публікацією:

На Дніпровщині, просто на швидкій автостраді, яка в напрямку великих індустріальних центрів проходить через територію краю, виявили залишки людини.  Про це пише видання Інформатор, не розкриваючи власних інформаторів.

На Дніпровщині  біля траси знайшли скелет жінки: подробиці (ФОТО)

Скелет лежав накритий речами на узбіччі неподалік від заправки (фото "Інформатор")

 Цю несподівану знахідку виявили минулої неділі. Людські рештки були прикриті залишеним одягом і знаходились на початку лісової діброви, поруч з автозаправкою біля населеного пункту Горького.

 Поліціянти, які виїхали на місце виклику, попередньо стверджують, що скелет — це все, що залишилось від якоїсь невідомої жінки. Покійну, вік, дані, рід занять, проживання – це  ще потрібно встановити.  Знахідку оглянули оперативники та слідчі, а також експерти.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" повідомило про те, що у Дніпропетровській області чоловік викинув співмешканку з вікна багатоповерхівки. Інцидент стався  в місті Кривий Ріг. За словами очевидців, на вулиці Покровській, що в Саксаганському районі міста. з вікна багатоквартирного будинку випала 27-річна місцева жителька. В результаті події потерпіла отримала множинні травми. Вона була госпіталізована медиками, які прибули на місце подій. За попередніми даними, жінку, нібито зіштовхнув з вікна її співмешканець. 

Також "Коментарі" повідомляли про те, що у Дніпропетровській області чоловік регулярно ґвалтував трьох своїх малолітніх дочок. До правоохоронних органів звернулася за допомогою місцева мешканка, яка розповіла про те, що її 44-річний чоловік систематично ґвалтує трьох їхніх неповнолітніх доньок. На підставі зібраної доказової бази, проведених слідчих дій та експертиз, узгоджених із Кам'янською окружною прокуратурою, главі сімейства було повідомлено про підозру у вчиненні кримінального злочину.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини