Головна Новини Суспільство події У Дніпропетровській області чоловік регулярно ґвалтував трьох своїх малолітніх дочок
commentss НОВИНИ Всі новини

У Дніпропетровській області чоловік регулярно ґвалтував трьох своїх малолітніх дочок

Про злочин розповіла дружина злочинця

5 серпня 2021, 13:11
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Дніпрі чоловіка підозрюють у зґвалтуванні власних дочок. Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Дніпропетровській області.

У Дніпропетровській області чоловік регулярно ґвалтував трьох своїх малолітніх дочок

Зґвалтування в Кам'янському. Фото: novyny.24tv.ua

Інцидент стався в місті Кам'янське. Повідомляється, що 31 липня до правоохоронних органів звернулася за допомогою місцева мешканка, яка розповіла про те, що її 44-річний чоловік систематично ґвалтує трьох їхніх неповнолітніх доньок.

На підставі зібраної доказової бази, проведених слідчих дій та експертиз узгоджених із Кам'янською окружною прокуратурою главі сімейства було повідомлено про підозру у вчиненні кримінального злочину.

Вчора, 4 серпня, йому обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на строк 60 діб.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що у Великобританії невідомий зловмисник скоїв зґвалтування неповнолітньої дівчинки в громадському місці. Повідомляється, що чоловік зґвалтував свою жертву на пляжі Борнмут посеред дня, коли на ньому знаходилися тисячі відпочивальників. Правопорушник затягнув дівчинку на глибину і під покровом води скоїв злочин. Потерпіла розповіла про події правоохоронцям. Зараз правоохоронці розшукують злочинця. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в Миколаївській області 20-річний хлопець зґвалтував свою неповнолітню екскохану. Злочин стався в будинку у той момент, коли там перебувала бабуся потерпілої. Зловмисник за допомогою погроз змусив жінку похилого віку мовчати. Постраждалій вдалося вирватися з рук злочинця тільки після того, як до неї додому прийшли в гості друзі. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини