Головна Новини Суспільство події У Дніпропетровській області чоловік викинув співмешканку з вікна багатоповерхівки (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Дніпропетровській області чоловік викинув співмешканку з вікна багатоповерхівки (ФОТО)

Потерпіла була госпіталізована з множинними травмами

30 серпня 2021, 18:10
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Дніпропетровській області жінка випала з вікна. Про це повідомляє видання ТСН.

У Дніпропетровській області чоловік викинув співмешканку з вікна багатоповерхівки (ФОТО)

У Дніпропетровській області жінку викинули з вікна. Фото: Олег Єрмолінський.

Як стало відомо, інцидент стався вчора вдень, 29 серпня, в місті Кривий Ріг. За словами очевидців на вулиці Покровській, що в Саксаганському районі міста. з вікна багатоквартирного будинку випала 27-річна місцева жителька. В результаті події потерпіла отримала множинні травми. Вона була госпіталізована медиками, які прибули на місце подій. За попередніми даними, жінку, нібито зіштовхнув з вікна її співмешканець.

Також на місце інциденту прибула слідчо-оперативна група. На цей момент встановлюються всі обставини події.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що у Вінниці жорстоко вбили молоду дівчину, а підозрюваного знайшли в петлі. Інцидент стався в приміщенні літньої місцевої жительки, яка здавала кімнату потерпілої. Прибулі на місце події співробітники правоохоронних органів виявили на тілі загиблої множинні колото-різані рани. Пізніше правоохоронці знайшли підозрюваного. Він покінчив життя самогубством. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в Хмельницькій області юнака, якого розшукували протягом одинадцяти днів, виявили мертвим. Його тіло знайшов у водоймі неподалік від так званого "собачого острова" співробітник рятувальної служби. Повідомляється, що хлопець пішов з дому нікого не попередивши про свої справи. На цей момент правоохоронні органи встановлюють причини смерті юнака. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини