Головна Новини Суспільство події На Чернігівщині депутат влаштував смертельну ДТП і намагався втекти
commentss НОВИНИ Всі новини

На Чернігівщині депутат влаштував смертельну ДТП і намагався втекти

У місті Бахмач Чернігівської області депутат міської ради збив на смерть велосипедиста та намагався втекти з місця аварії

19 грудня 2021, 15:55
Поділіться публікацією:

У суботу ввечері, 18 грудня, у місті Бахмач, що на Чернігівщині, сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода за участю депутата міської ради.

На Чернігівщині депутат влаштував смертельну ДТП і намагався втекти

Смертельна ДТП на Чернігівщині / Фото: пресслужба поліції

Як повідомляє Сектор комунікації поліції Чернігівської області, 54-річний чиновник, який керував легковим автомобілем, на смерть збив велосипедиста та намагався втекти з місця аварії. Але чоловік не впорався з керуванням і заїхав у кювет.

Велосипедист від отриманих травм помер у машині "швидкої" допомоги на шляху до медичного закладу. Винуватця аварії було затримано.

За фактом ДТП поліція відкрила провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого).

Нагадаємо, що на автостраді "Київ-Чоп" у районі населеного пункту Любинці сталася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої загинув 47-річний Руслан Мостовий – український футболіст. Водій допустив помилку, ведучи свою іномарку, втратив контроль над нею, вилетів на зустрічну смугу та врізався у відбійник.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що 7 грудня поточного року на Чернігівщині сталася масштабна аварія, яка забрала життя 11 людей. На дорозі зіткнулася вантажівка та маршрутний мікроавтобус "Чернігів-Сосниця".

Читайте також, що у листопаді 2021 року в місті Одеса патрульні поліціянти переслідували п'яного водія, який ще й став винуватцем дорожньо-транспортної пригоди. За оприлюдненою інформацією, патрульні інспектори хотіли зупинити іномарку, яка порушила правила дорожнього руху. Але водій не зупинився на вимогу патрульних, а почав тікати. Виявилося, що він був у стані алкогольного сп'яніння.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини