Головна Новини Суспільство події В Одесі п'яний кермувальник скоїв масштабну ДТП та влаштував перегони з поліцією
commentss НОВИНИ Всі новини

В Одесі п'яний кермувальник скоїв масштабну ДТП та влаштував перегони з поліцією

Поліцейські наздогнали та затримали 24-річного водія

22 листопада 2021, 22:10
Поділіться публікацією:

Вночі з неділі на понеділок 22 листопада  в місті Одеса патрульні поліцейські переслідували п’яного кермувальника, який ще й став винуватцем ДТП. Про це  інформує відділ комунікацій патрульної поліції.

 В Одесі п'яний кермувальник скоїв масштабну ДТП та влаштував перегони з поліцією

Водій побив кілька машин (фото з відкритих джерел)

За оприлюдненою інформацією, патрульні інспектори хотіли зупинити  іномарку, яка порушила правила дорожнього руху. Але кермувальник не зупинився на вимогу патрульних, а почав втікати.

 Під час погоні вулицями нічного міста, на одній з вулиць одесит допустив помилку в керуванні, скоїв зіткнення з трьома машинами, які були припарковані на вулиці та знову намагався  здійснити втечу з місця аварії.

Поліціянти затримали спритного 24-річного порушника. Виявляється, він мчав за кермом іномарки в стані алкогольного сп’яніння.

 Інспектори оформили на кермувальника-випивоху  адміністративні протоколи за ст. 122-2 — невиконання водіями вимог про зупинку. За  ст. 124  — порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів та  за ст. 130  — керування транспортними засобами в стані сп’яніння  Адміністративного Кодексу України.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що в Одесі затримали хлопця, який кидався на правоохоронцівВідомо, що в Одесі 22-річний хлопець кидав цеглу та різні предмети по автомобілях. У деяких автівок пошкоджено лобове скло, бампери. Подія трапилася на проспекті Шевченка. Хлопець навмисно заліз на паркан. Відомо, що коли його намагалися спіймати, хлопець відбивався з ножем в руках й поранив одного з поліціянтів. Після цього хлопець побіг до квартири в будинку неподалік та зачинився там. Житло хлопець винаймав, тому поліціянти отримали згоду власниці квартири на те, щоб зайти до житла.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини