Головна Новини Суспільство Кримінал Жбурляв каміння по автівках поліціянтів та кидався на правоохоронців з ножем: в Одесі затримали хлопця
commentss НОВИНИ Всі новини

Жбурляв каміння по автівках поліціянтів та кидався на правоохоронців з ножем: в Одесі затримали хлопця

Молодий хлопець порізав ножем поліціянта й втік до квартири

6 жовтня 2021, 15:55
Поділіться публікацією:








Молодий хлопець пошкодив кілька автівок правоохоронців, що були припарковані в дворі. Про це повідомляють в Міністерстві внутрішніх справ.

Жбурляв каміння по автівках поліціянтів та кидався на правоохоронців з ножем: в Одесі затримали хлопця

Хлопця затримали за хуліганство, фото Нацполіції

Відомо, що в Одесі 22-річний хлопець кидав цеглу та різні предмети по автомобілях. У деяких автівок пошкоджено лобове скло, бампери.

Подія трапилася на проспекті Шевченка. Хлопець навмисно заліз на паркан. Відомо, що коли його намагалися спіймати, хлопець відбивався з ножем в руках й поранив одного з поліціянтів.

Після цього хлопець побіг до квартири в будинку неподалік та зачинився там. Житло хлопець винаймав, тому поліціянти отримали згоду власниці квартири на те, щоб зайти до житла. Коли спецпризначенці опинилися всередині, юнак накинувся на них з ножем та вдарив одного з поліціянтів в груди. Однак правоохоронець був в бронежилеті й ран не отримав.

До хлопця застосували пристрій травматичної дії та був затриманий. Хлопця лікують медики від поранення, яке він отримав під час затримання.

За фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Хлопцю інкримінують також хуліганство (частина 1 статті 296 Кримінального кодексу). Причини такої поведінки затриманого встановлюють слідчі.

Як повідомляв портал "Коментарі", меру Одеси оголосять підозру: що інкримінують чиновнику. Вже підписано генеральним прокурором України Іриною Венедіктовою п'ять підозр в рамках провадження, яке розслідує Національне антикорупційне бюро та Спеціалізована антикорупційна прокуратура.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини