Головна Новини Суспільство події Місто готове до оборони: виїзди з Чернігова зараз заміновані
commentss НОВИНИ Всі новини

Місто готове до оборони: виїзди з Чернігова зараз заміновані

Чернігів готовий оборонятися від російських військових, які наближаються до міста: мешканців закликають залишатися в укритті

1 березня 2022, 12:00
Поділіться публікацією:

Сьогодні, 1 березня, війська Російської Федерації продовжують спроби захоплення українських міст. Наразі ситуація загострилася біля Чернігова. За словами голови Чернігівської ОДА В'ячеслава Чауса, місто приготувалося до оборони.

Місто готове до оборони: виїзди з Чернігова зараз заміновані

Бої за Чернігів (фото з відкритих джерел)

Наразі виїхати з Чернігова неможливо, бо всі виїзди з міста заміновані. Це означає, що на дорогах розкидали міни й на них можна підірватись. Жителів закликають залишатися в укриттях, щоб не наражати себе і своїх близьких на небезпеку.

Зазначимо, що вранці на околицях Чернігова також були помічені диверсійно-розвідувальні групи, які за підтримки бронетехніки намагалися прорватися до міста, але Збройні сили України вчасно відреагували та зупинили супротивника.

До речі, вчора, 28 лютого, Чернігів зазнав обстрілу російських окупантів. Ворог цілився по житлових будинках — приватних та висотках.

Нагадаємо, що у житловий будинок у Чернігові вночі потрапила ракета. Внаслідок цього виникла пожежа на двох нижніх поверхах будинку. Повідомляється, що поки що про постраждалих немає жодної інформації.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що 27 лютого, біля населеного пункту Прилуки (Чернігівська область) було знищено танкову роту супротивника разом з особовим складом.

Читайте також, у четвер, 24 лютого, Російська Федерація почала нападати на українські території та вдарила по військових об'єктах. Наразі у багатьох українських містах фіксують вторгнення, але ЗСУ дають відсіч противникам. Під Черніговом у повному складі українським військовослужбовцям здався розвідувальний взвод 74-ї мотострілецької бригади (Кемеровська область).



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини