Головна Новини Суспільство події 13-річний хлопець вижив після падіння з Гранд-Каньйону
commentss НОВИНИ Всі новини

13-річний хлопець вижив після падіння з Гранд-Каньйону

Підліток упав зі скелі в національному парку Гранд-Каньйон.

16 серпня 2023, 12:55
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Підліток вирішив пропустити туристів, послизнувся та впав з 30-метрової висоти зі скелі Гранд-Каньйону. Хлопець отримав травми, однак вижив після інциденту. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання The Guardian.

13-річний хлопець вижив після падіння з Гранд-Каньйону

Хлопець упав з висоти 30 метрів зі скелі Гранд-Каньйону. Фото з відкритих джерел

Минулого тижня під час сімейної поїздки до Гранд-Каньйону 13-річний Ваятт Кауфман послизнувся та впав зі скелі.

"Я був на виступі та відійшов убік, щоб інші люди могли сфотографуватись. Я присів і тримався за камінь однією рукою. Я втратив хватку і почав падати назад", — розповів Ваятт.

Щоб врятувати хлопчика після падіння з 30-метрової висоти спецслужбам знадобилось близько двох годин. Вони використали мотузки, спустились за хлопцем і підняли його назад.

"Я просто пам’ятаю, як прокинувся і сидів у автомобілі швидкої допомоги, а потім сів у гелікоптер і ми полетіли до лікарні", — розповів підліток.

У лікарні Лас-Вегаса з’ясували, що Ваятт зламав дев’ять хребців, руку, вивихнув палець, розірвав селезінку, пошкодив легені та зазнав струсу головного мозку. Невдовзі хлопця виписали з лікарні та відправили додому для подальшого одужання. Мати Ваятта вважає, що їм пощастило, адже "ми веземо нашу дитину додому в машині, а не в коробці".

Рятувальники нацпарку Гранд-Каньйон розповіли, що вони отримують понад 300 викликів щороку через різні ситуації: від перегріву людей до падінь, як було з Ваяттом.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про шокуючий випадок у Боснії.  Чоловік у прямому ефірі застрелив колишню дружину, а згодом ще двох людей.

Також "Коментарі" писали, що популярна спортсменка стала жертвою нападу щонайменше 10 осіб.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини