Головна Новини Суспільство події 11-річна дівчинка загинула від вибуху планшета на Харківщині
commentss НОВИНИ Всі новини

11-річна дівчинка загинула від вибуху планшета на Харківщині

В Україні від вибуху планшета загинула 11-річна дівчина

9 серпня 2023, 09:05
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

11-річна дівчинка гралася на планшеті, коли той перебував на зарядці. В якийсь момент пристрій вибухнув у руках дитини і вона загинула. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на заяву поліції Харківської області.

11-річна дівчинка загинула від вибуху планшета на Харківщині

На Харківщині від вибуху планшета загинула дитина. Фото з відкритих джерел

7 серпня близько першої ночі поліція Харківської області отримала повідомлення про загибель 11-річної дівчинки в селі Павлівка. Українка перебувала у власному будинку та використовувала планшет для гри. В результаті вибуху планшета дитина загинула.

За попередніми даними слідства 11-річна дівчинка під час вибуху планшета, який перебував на зарядці, отримала смертельний удар струмом. Поліція сповістила, що всі обставини інциденту з загибеллю дитини на Харківщині встановлюються.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Індії вибухнув телефон у ліжку та вбив жінку. Жінка під’єднала телефон до розетки через зарядку та заснула тримаючи в руках пристрій поблизу голови. В якийсь момент телефон вибухнув та завдав смертельні травми жінці. Це вже не вперше в Індії відбувається інцидент з вибухом телефона. За декілька місяців до попереднього випадку у чоловіка в кишені вибухнув телефон, однак користувач зазнав не значних ушкоджень. В обох випадках вибухали телефони бренду Xiaomi.

Також "Коментарі" писали, що на австралійську спортсменку напали близько 10 осіб. Вони вибили скло її автомобіля та завдали удару каменем по обличчю. Жінка заявила, що їй зламали ніс у трьох місцях, розбили губу та вибили кілька зубів. Врятували жінку місцеві охоронці, які відігнали банду хуліганів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини