Головна Новини Суспільство події Грали у хованки: в Івано-Франківській області юнак впав у 10-метрову криницю
commentss НОВИНИ Всі новини

Грали у хованки: в Івано-Франківській області юнак впав у 10-метрову криницю

Підліток не отримав травм

24 листопада 2021, 23:15
Поділіться публікацією:

В Івано-Франківському регіоні, в місті Коломия 17-річний місцевий мешканець, граючись в хованки і намагаючись швидше  сховатись, впав в 10-метровий колодязь. Діставали його місцеві мешканці своїми силами. Про це інформує ДСНС Івано-Франківського регіону.

Грали у хованки:  в Івано-Франківській області юнак впав у 10-метрову криницю

З хлопцем все добре (фото з відкритих джерел)

 Пригода мала місце в середу, 24 листопада вже ввечері. Сам потерпілий,  який відбувся лише переляком, сказав, що впав  в цю глибоку пастку, коли грався з ровесниками у  хованки. Він думав, що стара криниця не є глибокою і що в ній вже немає води. Люди, які збіглись до місця біди,  самотужки дістали необачного хлопця.

Бригада швидкої, яка приїхала на місце виклику, оглянула підлітка.  Він відбувся лише кількома синцями та добряче злякався,- повідомляється в інформації рятувальників.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що в Івано-Франківській області рибалки перекинулися на човні.Як стало відомо, інцидент стався в селі Луг на річці Дністер. Повідомляється, що двоє чоловіків вирушили порибалити на човні. У якийсь момент їх плавзасіб перекинувся, і рибалки опинилися у воді. Один з потерпілих зміг виплисти на поверхню. Про те, що трапилося стало відомо співробітникам рятувальної служби. Пошуками зайнялися водолази. Їм вдалося виявити бездиханне тіло 56-річного чоловіка у 20 метрах від того місця, де перекинувся човен. 

Також "Коментарі" повідомляли про те, що в Івано-Франківській області 17-річний мотоцикліст на смерть збив 6-річну дівчинку та втікНа Прикарпатті, в місті Калуші 17-річний мотоцикліст  скоїв смертельний наїзд на дитину. Кинув її без допомоги та зник з місця трагедії. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини