Головна Новини Суспільство події В Івано-Франківській області рибалки перекинулися на човні: є загиблі
commentss НОВИНИ Всі новини

В Івано-Франківській області рибалки перекинулися на човні: є загиблі

Двоє чоловіків вирушили порибалити на човні і перекинулися

30 вересня 2021, 15:55
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

В Івано-Франківській області виявили труп чоловіка. Про це повідомляє видання ТСН.

В Івано-Франківській області рибалки перекинулися на човні: є загиблі

В Івано-Франківській області виявили труп чоловіка. Фото: ДСНС

Як стало відомо, інцидент стався в селі Луг на річці Дністер. Повідомляється, що двоє чоловіків вирушили порибалити на човні.

У якийсь момент їх плавзасіб перекинувся, і рибалки опинилися у воді. Один з потерпілих зміг виплисти на поверхню. Про те, що трапилося стало відомо співробітникам рятувальної служби.

Пошуками зайнялися водолази. Їм вдалося виявити бездиханне тіло 56-річного чоловіка у 20 метрах від того місця, де перекинувся човен.

Раніше "Коментарі" інформували про те, що в Польщі українці потрапили в смертельне ДТП. Водій легкового автомобіля не впорався з керуванням і на великій швидкості врізався в електроопору. Зіткнення було настільки сильним, що транспортний засіб розділилося на дві частини. В результаті події три людини загинули на місці. Ще одна українка отримала поранення і була госпіталізована медиками, які прибули на місце подій. Правоохоронці встановлюють всі обставини події.

Також сайт "Коментарі" повідомляв про те, що в Одесі зловмисник зґвалтував жінку на очах у свого друга інваліда. Постраждала регулярно допомагала своєму сусідові. В один з таких днів жінка прийшла до нього додому, але на неї напав зловмисник. 24-річний товариш господаря будинку схопив свою жертву за горло і поглумився. Після того як жінці вдалося вирватися, вона вибігла на вулицю і почала кликати на допомогу. Перехожі почули крики і подзвонили в поліцію. Правоохоронцям вдалося затримати підозрюваного недалеко від місця злочину.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини