Головна Новини Суспільство події В Івано-Франківській області 17-річний мотоцикліст на смерть збив 6-річну дівчинку та втік (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

В Івано-Франківській області 17-річний мотоцикліст на смерть збив 6-річну дівчинку та втік (ВІДЕО)

Дівчинка з матір’ю переходили дорогу на "зебрі"

15 жовтня 2021, 22:10
Поділіться публікацією:

На Прикарпатті, в місті Калуші 17-річний мотоцикліст  скоїв смертельний наїзд на дитину. Кинув її без допомоги та зник з місця трагедії. Про це інформує  пресслужба Нацполіції Івано-Франківської області.

В Івано-Франківській області 17-річний мотоцикліст на смерть збив 6-річну дівчинку та втік (ВІДЕО)

Водія розшукали та затримали (фото Нацполіція)

Як встановили поліціянти, це трапилось ввечері  14 жовтня. Жителі міста проінформували чергових, що в місті, на одній з центральних вулиць кермувальник мотоцикла збив своїм агрегатом  маленьку жительку міста, яка йшла з матір’ю нерегульованою пішохідною зеброю.

Горе-кермувальник зник з місця біди. 6-річна малючка померла від утриманих ушкоджень у швидкій.

Мотоцикліста-вбивцю  за кілька годин розшукали  та затримали. Він — мешканець одного з населених пунктів Івано-Франківської області. Тепер поліціянти з’ясовують, чи не був він в стані алкогольного сп’яніння і чому зник з місця аварії, не надавши допомоги потерпілим пішоходам.

Правоохоронцями за наслідками аварії  порушено кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, в Івано-Франківській області автобус з дітьми врізався у вантажівку.У повідомленні зазначено, що аварія сталася сьогодні, 21 липня, опівдні в селі Делятин, що в Надвірнянському районі. Зараз стало відомо, що водій мікроавтобуса Volkswagen Transporter виїхав з другорядної на головну дорогу, ймовірно, не пропустивши фуру. 40-річний водій буса протаранив величезну вантажівку DAF, якою керував 26-річний місцевий житель Надвірнянського району. На кадрах видно, що під час ДТП мікроавтобус, в якому знаходилося шестеро дітей, був повністю розбитий, адже удар був дуже сильним.  

 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/dkr_npu/858
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини