Головна Новини Суспільство події Дівчинці зірвало скальп під час їзди на картингу (ФОТО 18+)
commentss НОВИНИ Всі новини

Дівчинці зірвало скальп під час їзди на картингу (ФОТО 18+)

На місці події працювали правоохоронці, медики швидкої допомоги та рятувальники. Потерпілій знадобилася екстрена допомога.

12 січня 2023, 00:10 comments3813
Поділіться публікацією:

Шокуючий інцидент стався у Дурбані – місті, розташованому на сході Південно-Африканської Республіки.

Дівчинці зірвало скальп під час їзди на картингу (ФОТО 18+)

Дівчинці зірвало скальп під час їзди на картингу/ Фото: The Sun

Так, повідомляється, що 15-річна дівчинка на ім'я Крістен прийшла зі своїм батьком до місцевого парку розваг Gateway, який знаходиться в ТЦ. Підліток вирішила відвідати картинг-центр та покататися.

Дівчинці видали захисний шолом, проте її довге волосся було зібране в "хвіст" і звисало назад. Під час їзди, раптово волосся Крістен потрапило в двигун, заплуталося і її голова різко відкинулася назад. Свідком страшної трагедії став батько дівчини, який перебував із нею у картинг-центрі.

Внаслідок того, що сталося, у постраждалої виявився зірваний скальп. Медики, що приїхали на виклик, діагностували у неї страшні травми, а саме: пошкодження спинного мозку, розрив аорти, множинні садна і гематоми. Про це повідомляє видання The Sun.

Дівчинці зірвало скальп під час їзди на картингу (ФОТО 18+) - фото 2

Батько постраждалої дівчини повідомив ЗМІ, що "у неї немає рухливості нижче за талію — вона не може рухатися і не відчуває ніг". Крім цього, у Крістен у хребті виявили тромб, який робить будь-яке хірургічне втручання в її організм вкрай небезпечним. На даний момент лікарі стабілізували стан підлітка та продовжують терапію.

Дівчинці зірвало скальп під час їзди на картингу (ФОТО 18+) - фото 3

Батьки постраждалої зазначили, що мають величезну кількість питань до керівництва картинг-парку, проте на контакт з ними представники парку розваг Gateway йдуть не охоче.

"Ми розбиратимемося з цією ситуацією обов'язково. Однак зараз усі наші сили йдуть на те, щоб поставити на ноги нашу дівчинку", — зазначили батьки постраждалого підлітка.

Варто зазначити, що медики не дають жодних прогнозів щодо подальшого стану дівчинки, оскільки вона отримала справді серйозні травми, які швидше за все призведуть до її повної інвалідизації.

Раніше "Коментарі" писали: У США чоловік з'їв обличчя старого у метро: причина шокує (ФОТО, ВІДЕО). Зловмисника затримали. Потерпілий отримав колосальні травми і йому знадобилася екстрена медична допомога.

Читайте також: Шок: в Австралії розквітла унікальна "трупа" (ФОТО). Вага рослини-гіганта, яка цвіте не більше 48 годин і розпускається один раз на 5-10 років, може досягати десятки кілограмів.

Дівчинці зірвало скальп під час їзди на картингу (ФОТО 18+) - фото 4



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини