Головна Новини Суспільство події Чому українцям перестануть видавати водійські права
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому українцям перестануть видавати водійські права

Також в Україні тимчасово неможливо отримати документи про реєстрацію транспорту

9 червня 2021, 14:00
Поділіться публікацією:

В Україні на декілька днів призупинили видачу посвідчень водія, а також документів про реєстрацію транспорту. Така інформація розміщена на сайті Головного сервісного центру Міністерства внутрішніх справ.

Чому українцям перестануть видавати водійські права

Водійські права - фото з відкритих джерел

У сервісному центрі стверджують, що причиною тому стала не своєчасна підготовка відповідних бланків підприємством "Поліграфічний комбінат "Україна".

"У зв’язку з перебоями у постачанні бланкової продукції можливе тимчасове припинення надання адміністративних послуг з реєстрації/перереєстрації транспортних засобів та видачі посвідчення водія", — зазначається у повідомленні.

За інформацією Державного підприємства "Поліграфічний комбінат "Україна", відновлення виготовлення бланків свідоцтв про реєстрацію транспортних засобів планується орієнтовно на 12 червня.

Нагадаємо, що 2 червня під час засідання Кабінету Міністрів України було прийнято рішення про надання дозволу переселенцям отримувати посвідчення на водіння авто. Відтепер внутрішні переселенці без прописки на підконтрольній Україні території зможуть отримувати водійські права і реєструвати транспортні засоби.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло читачам про те, як можна змінити прописку та отримати права через додаток "Дія". Додамо, що у пресслужбі Міністерства внутрішніх справ розповіли про те, що в додатку "Дія" з'явилася нова функція, яка дозволяє жителям деяких українських міст замінити водійське посвідчення. Всі деталі знайдете в нашому матеріалі.

Також видання "Коментарі" повідомляло читачам про те, як можна змінити прописку та отримати права через додаток "Дія".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://hsc.gov.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини