Головна Новини Суспільство події Чоловік купив покинутий склад та виявив там криваву знахідку (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Чоловік купив покинутий склад та виявив там криваву знахідку (ФОТО)

Житель США був шокований тим, що йому вдалося виявити на території давно занедбаного складу. Ця історія могла б стати сюжетом до фільму жахів, якби вона не виявилася страшною реальністю.

19 січня 2023, 00:15 comments5694
Поділіться публікацією:

Житель США вирішив придбати склад, який тривалий час не використовувався. Приміщення розташоване у штаті Вашингтон (місто Сіетл).

Чоловік купив покинутий склад та виявив там криваву знахідку (ФОТО)

Кривава історія покинутого складу/ Фото: LADbible

Так, за словами американця, він сподівався знайти у складському приміщенні цінні речі, які тут залишили їхні колишні власники. Крім цього, чоловіка зацікавив один із "відсіків", який не використовувався протягом 12 років, проте за нього продовжували сплачувати орендну плату.

Власник складу вирішив зірвати замок та пройти всередину цього складського відсіку. Опинившись усередині, він почав позбавлятися чорного пластику, який покривав усе навколо. Поступово пробираючись крізь мотлох і старий одяг чоловік раптово відчув різкий неприємний запах. 

З огидою він продовжив йти далі і зрештою наткнувся на чорний, щільний мішок для сміття, який жахливо смердів. Набравшись сміливості і зазирнувши всередину, чоловік був шокований — там знаходився людський череп.

Чоловік купив покинутий склад та виявив там криваву знахідку (ФОТО) - фото 2

Шокований чоловік викликав копів, які виявили у складському приміщенні останки жінки та двох дітей, а також сокиру із залишками волосся на лезі.

Під час розслідування поліцейським вдалося зробити сенсаційне відкриття: у складському приміщенні протягом 12 років лежали тіла 36-річної Барбари Бендер та двох її синів — 15-річного Марка та 8-річного Браяна. Усі троє вважалися зниклими безвісти.

Як виявилось, Барбара подала на розлучення зі своїм чоловіком за день до свого зникнення і востаннє її бачили, коли жінка завантажувала речі у фургон. Після цього Барбара та її сини зникли, і ніхто не знав, де вони.

Поліцейські звернулися до колишнього чоловіка Барбари — Марка, який, під гнітом доказів, зізнався у скоєному. Чоловік зізнався, що це він зарубав сокирою свою колишню дружину та дітей, а потім сховав їхні тіла та речі з фургона в орендованому складському приміщенні.

Марк був заарештований — він отримав три довічні терміни і тепер до кінця життя сидітиме у в'язниці. Про це повідомляє видання LADbible.

Раніше "Коментарі" писали: Жінка понад 20 років прожила з ножицями у шлунку: подробиці (ФОТО 18). Через лікарську недбалість жінка довгі роки відчувала постійний біль у ділянці черевної порожнини і не могла зрозуміти, що ж з нею відбувається насправді.

Читайте також: У США першокласник розстріляв учительку: подробиці. На місці події працювали правоохоронці, медики та рятувальники. На даний момент стан вчителя оцінюється як тяжкий.


Чоловік купив покинутий склад та виявив там криваву знахідку (ФОТО) - фото 3



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини