Головна Новини Суспільство події Бойовик на Донбасі підстрелив 15-річну дівчину: подробиці (АУДІО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Бойовик на Донбасі підстрелив 15-річну дівчину: подробиці (АУДІО)

Винними у трагедії збираються зробити українських військовослужбовців

19 квітня 2021, 18:43
Поділіться публікацією:

Ситуація поблизу лінії розмежування на Донбасі з кожним днем стає все складнішою. Українські військовослужбовці щодня рапортують про постійне порушення режиму тиші. Також почастішали випадки поранення або загибелі цивільних осіб на підконтрольній бойовикам території. Так, за інформацією Головного управління розвідки Міноборони, 18 квітня вогнепальне поранення з вини бойовика отримала неповнолітня дівчина.

Бойовик на Донбасі підстрелив 15-річну дівчину: подробиці (АУДІО)

Бойовик-стрілок намагався втекти на підконтрольну Україні територію. Фото із відкритих джерел

Вітчизняним розвідникам вдалося перехопити телефонну бесіду неназваних бойовиків "ЛНР", під час якої обговорювався інцидент.

"Постріл з автомата. У цивільну потрапили", — говорить один російський найманець іншому.

На жаль, відповідь розчути не вдається. Судячи з усього, на іншому кінці дроту цікавилися деталями події. Однак крім приблизного віку дівчинки — "років п'ятнадцяти", ніякої додаткової інформації розмова не дала.

Відомо лише, що винний бойовик нібито чистив свій автомат і під час цього зробив мимовільний постріл. Чи залишилася в живих поранена неповнолітня, також незрозуміло.


За інформацією українських розвідників, "стрілок" нібито намагався втекти з "ЛНР" після того, що сталося. Втім, його затримали колишні товариші по службі в районі селища Христове, що знаходиться неподалік Щастя.

При цьому в Міноборони стверджують, що бойовики вже готові перекласти відповідальність за те, що трапилося, на українську армію. Існує висока ймовірність появи неправдивої інформації про "звірства ВСУ" в пропагандистських і російських медіа.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що в Росії звинуватили українських військових у вбивстві маленького хлопчика, який жив на окупованій території. Представники місії ОБСЄ намагалися пролити світло на цю ситуацію.

Також ви можете прочитати про те, яким способом російські бойовики перетворили дитячий літачок на небезпечну зброю, яку намагалися використовувати проти ВСУ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини