Головна Новини Суспільство події Б'ють по найсвятішому: під Києвом окупантський снаряд влучив у пологовий будинок
commentss НОВИНИ Всі новини

Б'ють по найсвятішому: під Києвом окупантський снаряд влучив у пологовий будинок

Снаряд влучив у пологовий будинок "Адоніс"

1 березня 2022, 10:27
Поділіться публікацією:

Поблизу Києва снаряд окупанта влучив у пологовий будинок "Адоніс". Людей встигли евакуювати, однак будівля зазнала значних пошкоджень. Таку заяву зробив гендиректор мережі лікарень "Адоніс" Віталій Гирін на своїй сторінці у Facebook.

Б'ють по найсвятішому: під Києвом окупантський снаряд влучив у пологовий будинок

Пологовий будинок "Адоніс" - фото з відкритих джерел

Приватний пологовий будинок "Адоніс" знаходиться у селі Бузова вздовж Житомирської траси поблизу столиці України. Там вже декілька днів тривають бої.

"Друзі, всі питають, що з пологовим будинком. Дякую за підтримку. У пологовий будинок потрапив снаряд, пошкодження великі, але будівля стоїть. Усі евакуйовані. Головне – не треба зараз їхати, когось забирати. Все в надійному місті та безпеці. Це точно. Зі мною та сім'єю все ок!” – повідомив Гирін.

Також Гирін попросив не поширювати фейкову інформацію. Гендиректор "Адоніс" наголосив, що наразі не збирає кошти на допомогу пологовому будинку, адже "за все заплатить окупант".

"Перемога невідворотня. Смерть ворогам", — написав Гирін на своїй сторінці.


Як повідомляли раніше "Коментарі", окупанти здійснили ракетний обстріл головної площі Харкова. Російські військовослужбовці здійснили обстріл центру Харкова, зокрема, великий вибух був зафіксований на площі Свободи. Відео вибуху опубліковано у соціальних мережах.

Також "Коментарі" писали, що у ЄС підтвердили, що заявку від України на членство надано. Європейський Союз офіційно підтвердив, що вже запущено процедуру розгляду заявки України на членство в ЄС. Після того, сталося російське вторгнення, низка країн Євросоюзу виступила з ініціативою, щоб Україна отримала чітку перспективу членства в ЄС.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини