Головна Новини Суспільство події Аварія у США: розбились військові гелікоптери
commentss НОВИНИ Всі новини

Аварія у США: розбились військові гелікоптери

Під час військових навчань в США зіштовхнулись два вертольоти HH60 Blackhawk.

30 березня 2023, 14:15
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Армія Сполучених Штатів повідомила, що два гелікоптери армії США HH60 Blackhawk зіткнулися у штаті Кентуккі. Наразі невідомо про долю пілотів, що перебували у гелікоптерах. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на NY Post.

Аварія у США: розбились військові гелікоптери

Гелікоптери HH60 Blackhawk. Фото з відкритих джерел

Катастрофа сталась близько 10 вечора вночі 29 березня (6 година ранку за Києвом). Два гелікоптери 101-ї повітряно-десантної дивізії зіткнулись під час планових військових навчань.

"У нас є важкі новини з Форт-Кембелла, з першими повідомленнями про аварію гелікоптера, є загиблі. Ми поділимося додатковою інформацією згодом. Будь ласка, помоліться за всіх постраждалих", — говорить губернатор штату Кентуккі Енді Бешер.

За повідомленнями військового, який перебував на місці аварії гелікоптерів заявив, що пілоти загинули, проте цивільні будівлі та особи не постраждали. Представники армії США повідомили, що наразі командування зосереджено на турботі про військовослужбовців та їхні родини, а також розслідуванні інциденту з аварією гелікоптерів HH60 Blackhawk.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що подібний випадок на початку березня відбувся в Італії. Під час військово-навчальних польотів пілоти зробили кілька маневрів та зіштовхнулись у небі. Обидва члени екіпажу загинули, а їх техніка розбилась.

Також "Коментарі" писали, що Збройні сили України знищили російський бомбардувальник Су-24. Російський літак прямував до Бахмута, де відбуваються запеклі бої між українськими військовими та російськими окупантами, включно з приватними військами, які представляють групу "Вагнера".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини