Головна Новини Суспільство події Авіакатастрофа в Італії: в повітрі зіткнулись два літаки
commentss НОВИНИ Всі новини

Авіакатастрофа в Італії: в повітрі зіткнулись два літаки

В небі поблизу Риму зіштовхнулись два літаки. Пілоти обох винищувачів загинули.

7 березня 2023, 15:55
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

7 березня близько 11 години ранку сталась трагедія в італійському муніципалітеті Гвідонія поблизу Риму. У повітрі зіткнулись два літаки, пілоти загинули. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Twitter прем'єр-міністра Італії Джорджії Мелоні.

Авіакатастрофа в Італії: в повітрі зіткнулись два літаки

В Італії виникла авіакатастрофа. Фото з відкритих джерел

Наразі відомо, що аварія сталась з військовими літаками, які призначені для тренувальних польотів. Під час польотів обидва літаки зіштовхнулись, а пілоти не змогли катапультуватись та загинули. Один винищувач впав у полі, тоді як інший літак розбився неподалік від населених будинків.

На загибель італійських пілотів відреагувала прем’єрка країни Джорджія Мелоні.

"Загибель двох пілотів ВПС, які загинули в авіакатастрофі в Гвідонії, наповнює нас сумом. Від імені уряду я висловлюю глибокі співчуття їхнім родинам, колегам і ВПС. Наші молитви тільки про них", — написала у Twitter Джорджія Мелоні.

За попередньою інформацією літаки зіштовхнулись крилами, коли виконували спільні маневри у повітрі. У навчаннях брало участь чотири винищувачі, два розбилось, інші два вдало здійснили посадку на місцевому аеродромі. Окрім загибелі двох пілотів ВПС Італії, інформація про постраждалих чи загиблих цивільних не надходила. Рятувальні та медичні служби працюють на території для можливого пошуку постраждалих. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що стало відоме ім'я 14-річної української біженки, чиє тіло знайшли на пляжі в Англії.

Також "Коментарі" писали про те, що очікувати в майбутньому у боях за Бахмут: чия армія отримає перевагу у війні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини