Головна Новини Суспільство події Аваков захворів на COVID-19: вірус "пробив" крізь два щеплення (ОНОВЛЕНО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Аваков захворів на COVID-19: вірус "пробив" крізь два щеплення (ОНОВЛЕНО)

Ексміністр перебуває на самоізоляції

22 жовтня 2021, 16:55 comments1700
Поділіться публікацією:

Ексміністр внутрішніх справ України Арсен Аваков захворів на коронавірус у важкій формі. Про це повідомляє Telegram-канал "Монастир", посилаючись на власні поінформовані джерела.

Аваков захворів на COVID-19: вірус "пробив" крізь два щеплення (ОНОВЛЕНО)

Арсен Аваков - фото: МЗС

Аваков захворів на COVID-19: вірус ”пробив” крізь два щеплення (ОНОВЛЕНО)  - фото 2

Своєю чергою ще один Telegram-канал "Жінка з косою" підтверджує інформацію про хворобу колишнього голови МВС, зазначаючи, що ступінь тяжкості коронавірусу — середня. Крім того, наголошується, що в Авакова — "Дельта"-штам COVID-19.

Аваков захворів на COVID-19: вірус ”пробив” крізь два щеплення (ОНОВЛЕНО)  - фото 3

ОНОВЛЕНО. Як стало відомо пізніше виданню "Українська правда", Арсен Аваков дійсно отримав позитивний тест на коронавірус, проте його стан нормальний. Зараз колишній голова МВС знаходиться на самоізоляції вдома. Про це журналістам УП розповів представник пресслужби політика Ярослав Тракало. 

Пізніше і сам Аваков прокоментував звістку про своє захворювання. Ексміністр розмістив публікацію в Instagram, в якій поділився подробицями свого стану здоров'я:

"Так, крізь два щеплення "пробив" вірус. Вдома, на самоізоляції. Без важких симптомів. Сиджу, п'ю чай, дивлюся ТБ, читаю книжки", — написав Аваков.

Нагадаємо, що коронавірус в Україні б'є рекорди. Так, за минулу добу, 21 жовтня, в Україні виявили рекордну кількість хворих — 23 785. Попередній рекорд зафіксували в країні за добу 20 жовтня — 22 415 кейсів зараження. Крім того, за минулу добу від коронавірусу померло 614 громадян, що також є рекордом у країні. Максимальну кількість летальних випадків серед українців зафіксували 20 жовтня — 546.

Глава українського Міністерства охорони здоров'я Віктор Ляшко озвучив невтішний прогноз з приводу коронавірусу, однак, за словами міністра, "ми можемо повернутися до нормального життя". Міністр охорони здоров'я додав, що внаслідок коронавірусу в Україні померло понад 62 тисяч громадян. Ляшко порівняв таку кількість з населенням Борисполя і Первомайська.

Крім того, головний санітарний лікар Ігоря Кузін розповів про ймовірність введення повного локдауну на всій території країни. Можливість посилення карантинних обмежень поки не обговорюють у Міністерстві охорони здоров'я.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/monasteryua/50
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини