Головна Новини Суспільство події Аваков почав переговори з луцьким терористом, який захопив 20 чоловік і міг замінувати вокзал
commentss НОВИНИ Всі новини

Аваков почав переговори з луцьким терористом, який захопив 20 чоловік і міг замінувати вокзал

Глава МВС Арсен Аваков особисто спілкується з терористом Максимом Плохим

21 липня 2020, 15:51
Поділіться публікацією:

Глава МВС Арсен Аваков особисто розпочав проведення переговорів з терористом Максимом Плохим, який захопив близько 20 заручників в Луцьку. Про це повідомляє "Главред" з посиланням на власні джерела.

Аваков почав переговори з луцьким терористом, який захопив 20 чоловік і міг замінувати вокзал

Відомо, що Арсен Аваков прилетів в Луцьк вертольотом разом з заступником голови ОП Кирилом Тимошенко. Чиновники обговорюють стратегію ведення діалогу з терористом, а також готують брифінг. Справа перебуває на особистому контролі президента Володимира Зеленського.

Раніше ми повідомляли, що луцький терорист міг обстріляти штаб Арсена Авакова.

Також нагадаємо, стало відомо що ще міг замінувати терорист Максим Плохий, який зараз тримає в заручниках 20 чоловік в центрі Луцька. У поліції говорять про те, що на автостанції біля Варшавського ринку виявили підозрілий предмет, який може виявитися вибухівкою. На місці працюють вибухотехніки і вирушила слідчо-оперативна група. За словами прес-секретаря Волинської поліції, на автостанції знайшли частину системного блоку, який зараз оглядають. У місті — масова евакуація.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини