Головна Новини Суспільство Біженці Українську сім'ю з дітьми депортували з Німеччини
commentss НОВИНИ Всі новини

Українську сім'ю з дітьми депортували з Німеччини

Українська родина намагалась потрапити до Німеччини, але була депортована до Польщі.

20 серпня 2024, 16:15
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Під час перевірки документів на німецько-польському кордоні правоохоронці ФРН затримали українську сім'ю. Через відсутність необхідних документів німецька поліція почала розслідування та депортувала українців з Німеччини. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання BILD.

Українську сім'ю з дітьми депортували з Німеччини

Українські біженці. Фото з відкритих джерел

17 серпня на кордоні між Німеччиною та Польщею поблизу міста Франкфурт-на-Одері німецька поліція проводила вибіркову перевірку документів та зупинила легковий автомобіль з польськими номерами.

За кермом автомобіля був 31-річний українець з дійсними закордонними документами, який перевозив у машині ще сімох пасажирів цієї родини віком від 3 до 46 років. Після перевірки документів їх доставили у поліцейський відділок, а згодом депортували з Німеччини.

"Вони не мали документів, необхідних для в'їзду чи перебування в Німеччині. Їх доставили до відділення поліції. Проти них відкрито розслідування про незаконне проникнення та перебування на території ФРН, проти водія про нелегальне ввезення іноземців. Усіх вісім депортували назад до Польщі", — повідомляє видання BILD.

Які саме документи потрібні були українцям для поїздки до Німеччини, не уточнюють.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що українських біженців у Німеччині масово виселяють з квартир. Квартири українців, які втекли від війни, мають передати іншим біженцям, що прибули до Німеччини.

Також "Коментарі" писали про українську біженку в Німеччині, яка розповіла про переваги життя у цій країні. Крім того, вона вказала і на мінуси життя у Німеччині.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини