Головна Новини Суспільство Біженці Нова пропозиція шведського уряду мігрантам: 34 000 доларів за квиток додому
commentss НОВИНИ Всі новини

Нова пропозиція шведського уряду мігрантам: 34 000 доларів за квиток додому

Шведський уряд готовий платити мігрантам за повернення на батьківщину

16 вересня 2024, 20:05
Поділіться публікацією:

У рамках радикальних змін у міграційній політиці Швеція встановлює нові фінансові стимули для мігрантів, біженців та здобувачів політичного притулку, пропонуючи їм велику суму у розмірі 350,000 шведських крон (близько $34,000) за добровільне повернення на батьківщину з 20 років.

Нова пропозиція шведського уряду мігрантам: 34 000 доларів за квиток додому

Шведський уряд збільшує виплати за добровільне повернення

"Ми зараз переживаємо зміну напряму нашої міграційної політики", — заявив міністр міграції Йохан Форссель.

Мігранти можуть отримати значно менші виплати за добровільний виїзд, такі як 10,000 крон ($950) на дорослого та 5,000 крон ($475) на дитину, з максимальною сумою 40,000 крон на сім'ю. Збільшення виплат вважається критично важливим кроком у забезпеченні привабливіших умов для тих, хто зацікавлений у поверненні до своїх країн.

Етнічна злочинність, яка зростає серед деяких мігрантських груп з Африки, Афганістану та Близького Сходу, стала серйозною проблемою для Швеції.                                                                     

Раніше "Коментарі" писали, що за результатами недавнього опитування, проведеного дослідницькою організацією STEM, ставлення чехів до українських біженців залишається стабільно позитивним, але з ознаками "обережності, що наростає".               

Читайте також на порталі “Коментарі” — У першому півріччі 2024 року Чехія "заробила" приблизно 175 мільйонів євро на податках та страхових внесках, сплачених українськими біженцями, що майже вдвічі перевищило витрати держави на їхню підтримку. Про це повідомляє Міністерство праці та соціальних питань Чехії.                  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини