Головна Новини Суспільство робота і кар'єра Зеленський розповів про масований ракетний обстріл України: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський розповів про масований ракетний обстріл України: подробиці

Президент Зеленський заявив, що більшість російських ракет було збито

5 грудня 2022, 18:00
Поділіться публікацією:

5 грудня, під час чергової атаки російських окупантів, українські засоби протиповітряної оборони збили більшість  ракет РФ. Про це повідомляють "Коментарі", посилаючись на звернення президента Володимира Зеленського.

Зеленський розповів про масований ракетний обстріл України: подробиці

Володимир Зеленський (фото з відкритих джерел)

"Хочу подякувати силам ППО, нашим енергетикам і нашому народу. ППО — більшість ракет збили, енергетики вже почали відновлювати світло, наш народ ніколи не здається", — заявив Володимир Зеленський.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про масовано атаку росіян. У низці областей України пролунали вибухи. Військові та керівники регіонів повідомляють про роботу протиповітряної оборони. Після вибухів частина регіонів – без світла. Так, голова Київської ОВА Олексій Кулеба підтвердив, що в регіоні працює ППО. Він закликав мешканців залишатися в укриттях та зберігати інформаційну тишу. Про вибухи повідомляють мешканці Кременчука. Голова Полтавської області Дмитро Лунін каже, що у регіоні працюють військові. Глава Миколаївської ОВ Віталій Кім заявляє, що в небі над Миколаївською областю сили ППО збили щонайменше три ракети. Деякі з них летіли з моря. Вибухи також пролунали в Одесі. Віталій Кім зазначає, що на Одещині збили дві ракети. Місцева влада поки не підтвердила інформацію. Повідомляється також, що в Одесі знеструмлено всі насосні станції та резервні лінії. Водопостачання відсутнє скрізь містом. Голова Вінницької області Сергій Борзов зазначив, що у небі над Україною багато ракет. Тим часом вінницькі ЗМІ повідомляють, що в регіоні збили щонайменше дві ракети. Голова Чернівецької ОВА Руслан Запаранюк попередив, що у кількох областях працює ППО. У Запоріжжі є "прильоти". Секретар Запорізької міськради Анатолій Куртєв зазначає, що є частина з них – це луна ворожих прильотів у передмісті. Ще частина – вдала робота Сил протиповітряної оборони Радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко заявляє, що сили ППО збили чотири ракети над Харковом, одну над Полтавою. У Дніпрі та Запоріжжі, за його словами, працює ППО. Під час повітряної тривоги також зникла електрика у всій Сумській області.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини