Головна Новини Суспільство Війна з Росією Нова масована атака Росії: областями України повідомляють про вибухи
commentss НОВИНИ Всі новини

Нова масована атака Росії: областями України повідомляють про вибухи

У багатьох регіонах України чути вибухи, працює ППО

5 грудня 2022, 15:05 comments5229
Поділіться публікацією:

У низці областей України пролунали вибухи. Військові та керівники регіонів повідомляють про роботу протиповітряної оборони. Після вибухів частина регіонів – без світла. Видання "Коментарі" стежить за ситуацією, зібравши дані з регіонів.

Нова масована атака Росії: областями України повідомляють про вибухи

Вибухи. Фото: із відкритих джерел

Так, голова Київської ОВА Олексій Кулеба підтвердив, що в регіоні працює ППО. Він закликав мешканців залишатися в укриттях та зберігати інформаційну тишу.

Про вибухи повідомляють мешканці Кременчука. Голова Полтавської області Дмитро Лунін каже, що у регіоні працюють військові.

"У Полтавській області працює ППО. Будьте в укриттях", — написав він у Telegram.

Глава Миколаївської ОВ Віталій Кім заявляє, що в небі над Миколаївською областю сили ППО збили щонайменше три ракети. Деякі з них летіли з моря.

"Наші льотчики творять чудеса. Віримо у ЗСУ", — додав голова Миколаївщини.

Вибухи також пролунали в Одесі. Віталій Кім зазначає, що на Одещині збили дві ракети. Місцева влада поки не підтвердила інформацію. Повідомляється також, що в Одесі знеструмлено всі насосні станції та резервні лінії. Водопостачання відсутнє скрізь містом.

Голова Вінницької області Сергій Борзов зазначив, що у небі над Україною багато ракет. Тим часом вінницькі ЗМІ повідомляють, що в регіоні збили щонайменше дві ракети.

Голова Чернівецької ОВА Руслан Запаранюк попередив, що у кількох областях працює ППО.

"Увага! У кількох областях працює ППО. Над територією України зафіксовано прольоти ракет", — йдеться у повідомленні.

У Запоріжжі є "прильоти". Секретар Запорізької міськради Анатолій Куртєв зазначає, що є частина з них – це луна ворожих прильотів у передмісті. Ще частина – вдала робота Сил протиповітряної оборони

Радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко заявляє, що сили ППО збили чотири ракети над Харковом, одну над Полтавою. У Дніпрі та Запоріжжі, за його словами, працює ППО.

Під час повітряної тривоги також зникла електрика у всій Сумській області. Пізніше у "Сумиобленерго" повідомили, що екстрене аварійне відключення застосували для запобігання порушенням у роботі об'єднаної енергетичної системи України.

Нагадаємо, що в Україні оголошено масштабну повітряну тривогу. Спікер Повітряних сил Юрій Ігнат повідомив, що РФ запустила ракети з Каспійського та Чорного морів. Він попередив, що може бути кілька хвиль запусків.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент Франції Макрон розповів, що він зараз побачив в очах Путіна.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини