Головна Новини Суспільство робота і кар'єра В якому віці одружуються жінки: рейтинг країн
commentss НОВИНИ Всі новини

В якому віці одружуються жінки: рейтинг країн

Середній вік українок на момент їхнього першого шлюбу складає майже 25 років

27 червня 2024, 22:18
Поділіться публікацією:

Україна, Білорусь і Туреччина очолили рейтинг країн, в яких жінки у найбільш ранньому віці вступають у перший шлюб. При цьому українки посіли перше місце.

В якому віці одружуються жінки: рейтинг країн

Серед європейок українки одружуються в найбільш ранньому віці. Фото з відкритих джерел

Як свідчать дані Євростату, середній вік одруження українок складає 24,9 роки, білорусок – 25,1 років, а турчанок – 25,2 років.

Рейтинг країн, в яких жінки не поспішають одружуватися, очолили Швеція, Норвегія та Іспанія. Шведки вперше одружуються у 34,8 роки, іспанки – у 34,7 роки, а норвежки – у 34,1 роки.

Мешканки країн західної Європи вперше переважно одружуються після 30 років тоді, як у східній Європі жінки здебільшого укладають свій перший шлюб до 30 років.    

В якому віці одружуються жінки: рейтинг країн - фото 2

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Україна не зможе вибудовувати власну політику щодо Китаю, не зважаючи на позицію Заходу, заявив військовий та політичний експерт Олександр Мусієнко. "У співпраці з Китаєм в України немає серйозного вибору. Київ не може дозволити собі велику стратегію непрямих дій. Україна, звісно, може сформулювати власну політику щодо Китаю, однак не зможе реалізувати її. Нас обмежать в реалізації власної автономної політики з Пекіном", – розповів він.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що армія РФ продовжує зберігати значну перевагу в застосуванні артилерії, однак за останні місяці різниця у кількості пострілів суттєво скоротилася. Розрив у пострілах на фронті між Україною та Росією скоротився з 1:7 до 1:3. Як відомо, раніше перший заступник міністра оборони Іван Гаврилюк заявляв, що на початку цього року артилерійська перевага росіян була 7:1, але скоротилася до 5:1.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини