Головна Новини Суспільство робота і кар'єра Україна переходить на літній час: коли переводити годинник
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна переходить на літній час: коли переводити годинник

Цієї ночі

25 березня 2023, 23:23
Поділіться публікацією:

У ніч на неділю, 26 березня, Україна переходить на літній час – стрілку годинника переведуть на одну годину вперед. Про це повідомляють "Коментарі".

Україна переходить на літній час: коли переводити годинник

Переведення годинників відбудеться в ніч на 26 березня

Перехід на літній час відбудеться о 3-й годині ночі, тобто за літнім часом це буде вже чотири години ночі. У смартфонах, ноутбуках та інших гаджетах час переводиться автоматично. В іншому випадку, коли йдеться про механічні хронометри, необхідно це робити вручну.

Переведення годинників в Україні відбувається двічі на рік: останньої неділі березня – на літній час та останньої неділі жовтня – на зимовий.

Тим часом Росія погрожує Європі ядерною зброєю. Країни Північної Європи створюють об'єднаний військово-повітряний флот. А Україна готується до контрнаступу. Стало відомо, хто зробить заяву про його початок. Це – Верховний головнокомандувач, головнокомандувач та міністр оборони. Право офіційних заяв із цього приводу має лише Володимир Зеленський, Валерій Залужний та Олексій Резніков, вважають у Мінобороні.

"Добре, що ніхто в пабліку не обговорював контрнаступ на Харківщині до його початку. І було повністю закрито зону бойових дій для доступу будь-кого, крім військових. Тоді було реалізовано найуспішнішу операцію за час повномасштабного вторгнення з погляду інтенсивності звільнення наших територій. Тиша дала військовим виграти час і робити свою роботу. Я нагадаю, що стратегічні військові плани та задуми мають право оприлюднювати троє людей у цій державі — Верховний Головнокомандувач (Президент), Міністр Оборони, Головнокомандувач. Усі інші — лише цитувати", — заявила заступник міністра оборони Ганна Маляр. 

Тим часом, Путін намагається лякати Захід та Україну дутою російською танковою потужністю.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини