Головна Новини Суспільство робота і кар'єра У Мінцифри назвали професію, яка стане однією з найпрестижніших в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

У Мінцифри назвали професію, яка стане однією з найпрестижніших в Україні

Керівник Мінцифри Михайло Федоров вказав на новий проєкт, який зробить популярну професію престижною.

19 червня 2023, 13:10 comments1018
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров заявив, що його установа працює над новою реформою освіти. Її презентація запланована на середину літа і зробить професію педагога однією з найпрестижніших. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на зустріч "Діалоги про відновлення України", що була організована NV.

У Мінцифри назвали професію, яка стане однією з найпрестижніших в Україні

Керівник Мінцифри Михайло Федоров. Фото з відкритих джерел

Михайло Федоров зазначив, що невдовзі Мінцифра та Міносвіти покажуть зміни та інновації, які вони розробляли впродовж останніх кількох місяців. Федоров вказав на плани, в яких будуть визначені необхідні компетентності для розвитку освіти в Україні, зокрема вони стосуватимуться навчальних програм та стандартів освіти.

"Ми вийдемо з публічною презентацією окремо, тому що це, мабуть, найголовніший проєкт, яким ми займалися за весь цей час і там відповідатимемо на всі питання", – зазначив Михайло Федоров.

Таким чином міністр цифрової трансформації зазначає, що після реалізації реформи, професія педагога повинна стати однією з найпрестижніших  в Україні. Під час зустрічі Федоров вказав на проблеми, які існують в системі освіти. За його словами більшість з них стосується вищих навчальних закладів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що український адвокат пояснив, чи візьмуть чоловіків на офіційну роботу без військового квитка. Окрім того, адвокат розповів, чи потрібні ці документи для весілля, розлучення та візиту до сімейного лікаря в медичну установу.

Також "Коментарі" писали про роботу мрії. Європейське космічне агентство пропонує 18 тисяч євро для добровольців, які лежатимуть два місяці в ліжку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини