Головна Новини Суспільство робота і кар'єра Адвокат пояснив, чи візьмуть чоловіків на роботу без військового квитка
commentss НОВИНИ Всі новини

Адвокат пояснив, чи візьмуть чоловіків на роботу без військового квитка

Чи може чоловік отримати роботу без військового квитка, одружитись або звернутись у лікарню. Про це розповідає адвокат.

5 квітня 2023, 18:40 comments2914
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Адвокат Тарас Никифорчук відреагував на повідомлення, які з'явились у ЗМІ. У них стверджувалось, що чоловіки без військового квитка не можуть працевлаштуватись, сходити в лікарню чи навіть одружитись. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на YouTube-канал Никифорчука.

Адвокат пояснив, чи візьмуть чоловіків на роботу без військового квитка

Військовий квиток. Фото з відкритих джерел

Адвокат пояснює, що під час одруження чоловік має надати документ з центру комплектування. Для чоловіків віком 18-27 років це прописне свідоцтво, а якщо старше 27 років, потрібно надати військовий квиток. Подібна ситуація і з розлученням, також необхідно надати відповідні документи.

Тарас Никифорчук вказує, що для працевлаштування чоловіків в Україні також потрібен документ з територіального центру комплектування.

"Щодо працевлаштування… треба надати той же військовий квиток або приписне свідоцтво. Якщо таких документів немає — на роботу не беруть", — заявив адвокат.

Адвокат пояснив, що лікарі в медичних закладах зобов'язані приймати пацієнтів без документа з центру комплектування.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент України Володимир Зеленський назвав фактор, через який українські військові будуть змушені залишити Бахмут. На думку Зеленського, це оточення міста, в такому випадку потрібно прийняти правильні рішення.

Також "Коментарі" писав про американського генерала, який відповів, чи могла б Україна встояти у війні без допомоги США. "Навіть, якщо вони будуть воювати вилами та списами, вони дадуть відсіч", — стверджує голова Об'єднаного комітету начальників штабів США Марка Міллі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини