Головна Новини Суспільство робота і кар'єра ТОП-30 роботодавців України: стартує нове опитування «Коментарів»
commentss НОВИНИ Всі новини

ТОП-30 роботодавців України: стартує нове опитування «Коментарів»

За підсумками голосування буде складено рейтинг топ-30 кращих роботодавців України

17 лютого 2021, 10:00
Поділіться публікацією:

Портал "Коментарі" та рейтингова платформа "Ratings.comments.ua", яка на сьогодні є головним рейтинговим ресурсом онлайн, запускає нове опитування серед українців. На цей раз ми визначимо "Найкращого роботодавця України". Голосування триватиме з 18 по 28 лютого 2021 року.

ТОП-30 роботодавців України: стартує нове опитування «Коментарів»

Колаж: Д. Романюк/Comments.ua

У 2020 році коронавірус змінив стиль життя кожного з нас. Багато українців відчули, що таке безробіття, і як жити при низькій зарплаті.

Проте, далеко не всі компанії були змушені звільняти своїх співробітників. Багатьом, попри пандемію коронавірусу, вдалося не тільки збільшити свою ефективність, але і зберегти соцпакет працівникам.

Видання "Коментарі" пропонує вашій увазі топ-30 кращих роботодавців України. Серед них METRO Cash & Carry, Philip Morris Ukraine, ТОВ "TEDIS Ukraine", "Фармак", ДТЕК, "Метінвест", McDonald's, EPAM Systems та інші великі компанії, підприємства і фінансові групи. Хто ж кращий з кращих? Дізнаємося зовсім скоро!

Ваша задача проста — встигнути проголосувати за найкращого роботодавця!

Відзначимо, що кожен бажаючий може віддати свій голос за свого роботодавця, причому анонімно — ніхто крім вас не дізнається, за кого ви проголосували (решта будуть бачити лише загальну статистику). Вибрати можна тільки одного роботодавця. Змінити своє рішення після голосування вже буде неможливо.

За підсумками голосування українців буде складено рейтинг топ-30 кращих роботодавців України.

Нагадаємо, названо найпопулярніший телеканал України. Уже відомі підсумки опитування "Коментарів". Результат може вас здивувати!



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини