Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Названо найпопулярніший телеканал України: підсумки опитування «Коментарів»
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо найпопулярніший телеканал України: підсумки опитування «Коментарів»

За підсумками голосування складено рейтинг всеукраїнських телеканалів

16 лютого 2021, 12:00 comments10886
Поділіться публікацією:

Українці назвали найпопулярнішим телеканалом України в 2020 році "Прямий". Про свідчать результати опитування порталу "Коментарі" та рейтингової платформи "Ratings.comments.ua", яка на сьогоднішній день є головним онлайн рейтинговим ресурсом. Голосування за "Найпопулярніший телеканал року" тривало з 6 по 16 лютого 2021 року.

Названо найпопулярніший телеканал України: підсумки опитування «Коментарів»

Колаж: Д. Романюк/Comments.ua

Так, лідерство здобув "Прямий", за який проголосували 21,55% респондентів. Це український інформаційний телеканал (колишня назва — "Тоніс"), що працює в форматі інфотейнменту. З грудня 2017 року канал належить кіпрській компанії Parlimo Trading Limited, власником якої зазначений Володимир Макеєнко. Головною особливістю каналу є цілодобовий жестовий переклад та марафони під час важливих подій.

Друга позиція у недавно закритого телеканалу News One — 12,68%. Український інформаційний телеканал входить в медіахолдинг "Новини".

Третє місце зайняв телеканал ICTV, що входить в українську медіагрупу StarLightMedia. За нього віддали 9,27% голосів.

У п'ятірку лідерів вдалося потрапити ТВ-каналу "1+1" (медіахолдинг "1+1 медіа") і Телеканалу "Україна" (медіахолдинг "Медіа Група Україна").

Названо найпопулярніший телеканал України: підсумки опитування «Коментарів» - фото 2

Від 7 до 3 відсотків отримали такі українські канали, як "НАШ", ZIK, "112 Україна", "24 канал", "Інтер" і СТБ відповідно. Менше 3 відсотків у "Нового каналу", ТВ-каналу "Мега", "5 каналу" і "UA: Першого". Тоді як не набрали й одного відсотка голосів в опитуванні такі канали, як НЛО ТБ, "2+2", "НТН", "ТЕТ" і "К1".

Як повідомлялося раніше, портал "Коментарі" і рейтингова платформа "Ratings.comments.ua" провели опитування "Естрадний виконавець року (співак або музична група)". Лідерство в рейтингу найбільш популярних артистів впевнено взяли двоє яскравих українських виконавців. Дізнайтеся, кого з українських співаків люблять найбільше!



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

вставляющий брехунам

7 травня 2021, 12:45

Пустобрехи шоколадные. вы не устали быть холуями Пэдры ?


Новини