Головна Новини Суспільство робота і кар'єра Росіяни намагаються прорвати оборону у Харківській області
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни намагаються прорвати оборону у Харківській області

Військовий розповів, що Росія готує масований удар на сході України

5 липня 2024, 10:50
Поділіться публікацією:

В Харківській області, в районі Борової, російські окупани не вгамовуються у своїх спробах прорвати оборону. Віктор Петрович, боєць 77-ї окремої аеромобільної бригади, розповів, що останні два тижні противник намагається прорвати оборону, атакуючи пішими групами. Військовий розповів про ситуацію на фронті в ефірі національного телемарафону.

Росіяни намагаються прорвати оборону у Харківській області

Росіяни намагаються прорвати оборону у Харківській області

"Останні два тижні штурми продовжуються, але без використання техніки останнім часом. Тобто пішими порядками ворог намагається штурмувати наші позиції. Також намагається накопичувати сили для того. Наскільки ми розуміємо, для того, щоб завдати більш масованого удару згодом, коли нагромадить сили" , — наголосив військовий.

Росіяни також активно використовують кориговані авіабомби для обстрілу Борової та сусідніх населених пунктів. За словами Петровича, такі атаки спрямовані не лише проти військових, а й місцевого населення.

"Можливо, вони шукають якісь тилові наші об'єкти, які хочуть вразити. Проте, відхилення КАБів, які вони запускають, можуть бути до півкілометра. Ми знаємо, що деякі їх КАБи взагалі падають на Росії. Про що тут говорити. Куди б вони говорити. хотіли вдарити – часом розуміють, часом ні. Наприклад, якщо вони б'ють по переправах – це зрозуміло, вони б'ють, щоб позбавити нас логістики. ", — сказав Петрович.

Щодня противник використовує розвідувальні дрони, включаючи ZALA та Орлан, щоб стежити за переміщеннями та позиціями українських сил.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Дрони є одним із пріоритетів для армії , оскільки в реаліях сучасних бойових дій кількість поразок безпілотниками виходить на один рівень із артилерією. Як передає портал "Коментарі", таку заяву у Facebook зробив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини